Efter sin tredjeplads i Dansk Melodi Grand Prix 2010, prøver Simone Egeriis igen. Men denne gang dropper hun de stille ballader og smider for alvor det gamle Disney-image af sig med et uptempo pop-hit.

Simone Egeriis blev landskendt, da hun som 12-årig vandt talentshowet Scenen er Din. Men i dag er hun en voksen kvinde. Og det er noget, der stadig kan komme bag på folk.

BT

- Der er mange, der siger 'Hvor er du blevet voksen og kvinde'. Jeg hører det tit og vil da gerne begynde at blive husket for de nye ting, men jeg har slet ikke noget imod det. Jeg synes jo selv, det er fedt nok, at der er sket så meget siden dengang, siger Simone Egeriis.

I det hele taget føler barnestjernen, at hun har været heldig med sine fans. Hun har næsten ikke haft ubehagelige oplevelser. Altså næsten.

Pressemøde om årets MGP-sange

For nogen gange møder hun folk, der 'ikke har det filter, vi andre har', som hun udtrykker det. Den vildeste oplevelser havde hun en dag, hun stod i forældrenes hjem og lavede mad.

- Så kom der en mand vadende ind, som bare syntes, at her var da dejligt varmt. Så spurgte jeg, hvad han ville. Jamen, han kunne da godt tænke sig en autograf. Så jeg skyndte mig at lave en og så ud med ham igen. For hvad gør man, altså? griner Simone Egeriis spørgende.

 

Men der skal nok komme mange flere fan-oplevelser i fremtiden, for Simone Egeriis drømmer om at leve af sin musik.

Siden 'Scenen er Din' har karrieren kørt derudaf med plader og koncerter. Den blev kun kort sat på pause, da Simone Egeriis besluttede sig for at blive dyresygeplejerske. Men den uddannelse blev senere sat på pause, da musikken begyndte at trække alt for meget i hende. Derefter tog hun på sangskriver-camp i USA og er siden gået i gang med at producere sin næste plade, der vil indeholde flere sange, hun selv har skrevet.

- Lige nu er sang det fedeste, jeg kunne finde på at lave. Jeg kan ikke forestille mig at komme tilbage på uddannelsen lige nu. Jeg ville ikke kunne holde ud ikke at skulle have sang som hovederhverv, smiler Grand Prix-sangeren.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.