Der er sket noget en forandring siden hun som 12-årig vandt "Scenen er Din". Se Simones vilde forvandling fra sød pige til superbabe
Der er sket noget en forandring siden hun som 12-årig vandt "Scenen er Din". Se Simones vilde forvandling fra sød pige til superbabe

Simone Egeriis viser ikke kun sine musikalske talenter frem, når hun lørdag går på scenen til det danske Melodi Grand Prix 2013.

Det beviste hun fredag aften til generalprøven i Boxen i Herning. Her kom den 20-årige sanger på scenen i den kjole, hun lørdag aften skal optræde i ved det direkte show. En kjole, der ikke overlader meget til fantasien, og som med garanti vil få mange til at glemme den lille, søde barnestjerne fra 'Scenen er din!', eller den dengang 18-årige Simone, der stillede op ved Melodi Grand Prix i 2010 med sangen 'How Will I Know'.

SimoneSplit2

Dansk Melodi Grand Prix 2013top

- Det er et meget anderledes look, end da jeg var med i grand prixet i 2010. Der var hele imaget sød pige, stor kjole og en ballade. Nu må man sige, det er noget helt andet, siger hun og bliver nærmest helt forlegen. For hun er godt klar over, at mange vil blive overrasket over hendes kostume.

- Ja, den er rimelig sexet med glitter, ting og sager. Jeg har selv været med til at designe den sammen med designeren Lasse Spangenberg. Den er fantastisk at have på. Jeg kan næsten ikke mærke, jeg har den på, og jeg føler mig meget lækker i den, for jeg elsker glimmer og glitter, siger hun og fortæller, at hun har det fint med at være sexet.

SE VIDEO MED SEXEDE SIMONE HER

- Det er fint at være sexet og lækker, men jeg vil også gerne være elegant og klassisk. Og jeg prøver at holde mig på kanten, hvor jeg bliver bedømt lige så meget på mit talent som på mit udseende.

SimoneSplit2
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.