Melodi Grand Prix 2016. Silas Holst kysser sin kæreste Johannes Nymark efter han og gruppen Lighthouse X vandt Melodi Grand Prix 2016. Forum Horsens
Melodi Grand Prix 2016. Silas Holst kysser sin kæreste Johannes Nymark efter han og gruppen Lighthouse X vandt Melodi Grand Prix 2016. Forum Horsens Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Johannes Nymark havde regnet med at være alene med bandkollegerne fra Lighthouse X, men manden Silas Holst overraskede ham tog spontant til grandprix-fest i Horsens.

En lykkelig Johannes Nymark blev sammen med kammeraterne fra Lighthouse X kåret som vindere af årets danske Melodi Grand Prix med sangen 'Soldiers of Love'.

Og mon ikke lykken blev endnu større af at vide, at hans mand, Silas Holst, og moren til deres regnbuebarn Maggie My, Louise Mahnkopf, havde smidt hvad de havde i hænderne og var hastet til Horsens, da det efter generalprøven fredag aften stod klart, at Lighthouse X var en af de helt store publikumsfavoritter.

Melodi Grand Prix 2016

Dansk Melodi Grand Prix 2016

»Vi fortalte ham det på vej herover,« fortæller Silas Holst glad, da BT møder ham til efterfest i Forum Horsens, hvor han er klar til at feste med veninden Louise Mahnkopf.

»Han blev meget glad. Han havde brokket sig lidt i telefonen tidligere på dagen,« tilføjer han.

annette

Det var prøver på musicalen 'Hairspray', der ellers havde forhindret Silas Holst i at deltage i grandprix-festen, men heldigvis var det muligt at rykke lidt rundt på det, og endnu mere heldigt var det, at det lykkedes ham og Louise at skaffe to ståpladser, så de sammen kunne nyde Johannes' store aften.

Deres et-årige datter Maggie My og familiens to hunde bliver passet af farmor.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

»Vi var slet ikke i tvivl om, at det var en vindersang,« lyder det begejstret fra de to, der glæder sig meget til at følge Lighthouse X, når de til maj skal dyste om Eurovision-pokalen i Stockholm.

»Vi er begge to kæmpestore grandprix-fans, så det bliver stort,« fortæller en stolt Louise Mahnkopf.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.