Annette Heick er blevet sammenlignet med et får på grund af sin frisure lørdag aften.
Annette Heick er blevet sammenlignet med et får på grund af sin frisure lørdag aften. Foto: Henning Bagger

Vild med dans-kendissen Silas Holst mener, at de folk, som skrev grimme ting om Annette Heicks udseende i forbindelse med lørdagens Melodi Grand Prix burde skamme sig.

Annette Heick var sammen med Jacob Riising og moren Hilda Heick vært på Melodi Grand Prix lørdag aften, der blev sendt live fra Forum i Horsens.

Hun fik en del negativ opmærksomhed på grund af sin hårpragt. Det skete blandt andet på det sociale medie Twitter, hvor nogle - heriblandt Annette Heicks egen arbejdsgiver DR - sammenlignede hende med et får, som du kan se forneden.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Det har skabt debat både lørdag og søndag, og nu giver Silas Holst sin mening til kende via sin Facebook-profil.

»Synes sgu Annette Heick så godt ud i aftes - og folk der snakker vanvittig grimt burde skamme sig! Det er fair man ikke kunne lide looket men ligefrem som et voksent menneske at begynde at kalde hende for et får, en zombie osv. Er langt over stregen...!!
Og så undrer folk sig hvorfor mobning er et stigende problem blandt børn... I wonder why...????,
« skriver Silas Holst, der selv var til stede i Forum i Horsens for at støtte sin mand, Johannes Nymark, der er en del af den vindende poptrio 'Lighthouse X'.

Silas Holst mener, at voksne mennesker, der skriver grimt om andre burde skamme sig. Mobberiet af Heicks hår er langt over stregen ifølge kendissen.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Riising/Benny

Selv fortalte hovedpersonen til BT efter showet, at hun ikke tager kritikken særligt tungt.

»Jeg læser aldrig den slags. Jeg tager det overhovedet ikke seriøst,« lød det fast fra Annette Heick, da BT talte med hende.

Hård kritik af Heick-familien.
Annette Heicks mor og medvært, Hilda, fik også en hård medfart på de sociale medier, men også på BTs liveblog, hvor en person skrev:

Dansk Melodi Grand Prix 2016

»Synes at det handler alt for meget om Keld og Hilda, alt for meget fokus på at det er mor og datter der er værter sammen. Og respekt for Hilda, men som vært gør hun det langt fra godt nok, og Anette, du kunne oppe dig mere. Synes at magien og selve showet flopper, da der er så meget fokus på Keld og Hilda,« skriver brugeren Signe, og foran fladskærmene hjemme i stuerne er mange danskere enige i hendes vurdering af aftenens værter.«

Hilda Heick tog heller ikke kritikken tungt.

»Jeg gider slet ikke den slags. Hvis jeg nogensinde får den slags sure opstød på brev, smider jeg dem straks ud, så det er spild af folks tid,« lød det fra Hilda Heick.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.