Selvom oddsene er gode, er det langt fra sikkert, at Danmarks Emmelie får en topplacering i aftenens Eurovision. Der er nemlig flere kandidater i feltet, der sagtens kan løbe med både point og den endelige sejr. Se vores største konkurrenter her.

Norge

Vores naboer mod nord er seedet til en andenplads hos de udenlandske bookmakere. Norske Margaret Berger stiller op med sangen ’I feed you my love’, og sangens popularitet er kun vokset og vokset i denne uge.
 

Hvis du læser artiklen på mobilen, kan du se Norges sang her

Aserbajdsjan

Selv om Aserbajdsjan kun har været med i Eurovision siden 2008, har de formået hvert år at få placeringer i top 10. I 2011 vandt de konkurrencen i Düsseldorf, og i år er de igen en af favoritterne. Olielandet stiller i år op med den mandlige solist Farid Mammadov og sangen ’Hold me’.Hvis du læser artiklen på mobilen, kan du se Aserbajdsjans sang her

Ukraine

Ukraine har længe været en af Emmelies største konkurrenter med nummeret 'Gravity'. Med sangerinden Zlata Ognevich, der bæres sind på scenen af den 234 cm høje Igor, byder det østeuropæiske land på et helt særligt sceneshow.

Hvis du læser artiklen på mobilen, kan du se Ukraines sang her

Rusland

Den 22-årige Dina Garipova vandt den russiske udgave af ’Voice’ og er allerede en stor stjerne i Østeuropa. Men også de vestlige Eurovision-fans er faldet for den unge russer og sangen ’What if’. Tidligere på ugen var det ellers Ukraine, der var Emmelies største konkurrent. Men ifølge bookmakerne deler Rusland og Ukraine nu pladsen på favoritlisten.Hvis du læser artiklen på mobilen, kan du se Ruslands sang her