Årets melodi grand prix-vinder Soluna Samay har ikke det, man vil kalde en helt almindelig dansk-leverpostejsfarvet baggrund. Tværtimod.

Den 21-årige bornholmske pige er halvt schweizisk og halvt tysk, og har boet det meste af sin barndom i Guatamale.

Her bor forældrene stadig et par måneder om året, mens de tilbringer resten af tiden på danske Bornholm.

Soluna Samay har spillet trommer og bas, siden hun var en lille pige. Hun har rejst rundt med forældrene i deres husvogn i det, hun selv betegner som en tredjedel af sit liv, hvor de har spillet og optrådt på gader og stræder.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Hun har derfor en stor musikalsk erfaring, og det var netop bl.a. den, som Chief 1, der er den ene af tre bag vindersangen ’Should’ve Known Better’, faldt for.

Foruden Chief 1 er sangen skrevet af Remee og Isam B. Den kom med i Melodi Grand Prixet på et såkaldt wildcard og var dermed inviteret af DR. Remee fortalte lørdag aften til B.T., at han skrev sangen for fire måneder siden, og vennen Chief 1 fik ham overtalt til at bruge den ved årets show. Chief 1 og Isam B. hjælp med at skrive teksten om, og så gik de ellers på jagt efter en rette sangerinde.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Hende fandt de på Facebook. Her havde Soluna Samay postet et par optrædener, hvor hun synger på gaderne rundt om i verden. Og de tre herrer var solgt.

- Sangen er slet ikke møntet på melodi grand prix. Det er bare en cool sang, som har rørt os dybt, lød det fra pladeproducer Chief 1.