Pernille Georgi har skrevet sangen 'Jeg Har Hele Tiden Vidst Det' sammen med brødrene Thomas og Jeppe Reil.
Pernille Georgi har skrevet sangen 'Jeg Har Hele Tiden Vidst Det' sammen med brødrene Thomas og Jeppe Reil. Foto: Claus Bech
Me & My-pigen Pernille Georgi havde for nogle år siden en oplevelse, der sendte hende ned i et følelsesmæssigt dybt hul. Hun bliver stadig berørt af at snakke om det, men skal alligevel snart høre sine tanker om oplevelsen blive sunget for hele Danmark ved det Europæiske Melodi Grand Prix 2013.

Pernille Georgi er en af sangskriverne bag bidraget 'Jeg Har Hele Tiden Vidst Det, der vil blive sunget af musicalperformeren Frederikke Vedel. Og selvom teksten kommer fra Frederikkes mund, har den rod i Pernille Georgis hjerte.

SE VIDEOEN: Deltager stiller op med mystisk maske

- Den handler om et trekantsdrama, der var rigtig hårdt for mig. En person meget tæt på mig valgte at gå ud med min ekskæreste, som jeg havde været sammen med et helt år. Og mens jeg stod og var mest sur og skuffet, kom sangen, fortæller Pernille Georgi, der er kendt fra søsterduoen Me & My, der havde sin storhedstid i 90'erne.

- Det er et par år siden, jeg skrev sangen. På det tidspunkt blev der ikke rigtigt snakket om det, men nu ved de to personer godt, at det er en sang om dem, siger Pernille Georgi.

BT

vinder

Pressemøde om årets MGP-sange

Selvom sangen er personlig, er hun kun glad for, at det er Frederikke Vedel og ikke hende selv, der skal synge den.

- Frederikke kan forholde sig til det. Hun har stået i en noget lignende situation, og det kan man sagtens høre, når hun synger. Jeg tror, det havde været for svært og for tæt på, hvis jeg selv skulle synge den. Jeg kan godt mærke, at jeg stadig får det sådan lidt... - når der er nogen, der spørger ind til sangen, føler jeg, at jeg ikke har tænkt det her helt igennem griner Pernille Georgi godt en uge før det store show i Herning.

I 2007 stillede Pernille Georgi og hendes søster Susanne Georgi op i Dansk Melodi Grand Prix som Me & My. Og nu glæder Pernille Georgi sig til at opleve showet væk fra scenen.

- Jeg blev forfærdeligt nervøs, da vi skulle lave 'Two Are Stronger Than One' (bidraget i 2007, red.). Folk tænker ikke over, hvor stort et pres, det er for kunstneren. Men om jeg bedst kan lide at være sangeren eller sangskriveren, finder jeg først ud af næste søndag. Og der har jeg sikkert hovedpine. Forhåbentligt, smiler Pernille Georgi, der har lovet at danse på bordet i baren, hvis hendes sang vinder.

'Jeg har hele tiden vidst det' er skrevet af Pernille Georgi og brødrene Thomas og Jeppe Reil. Den vil blive sunget af Frederikke Vedel til Dansk Melodi Grand Prix den 26. januar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.