Nedtællingen er i gang: Se alle billederne fra generalprøven til Melodi Grand Prix | BT Melodi Grand Prix - www.bt.dk
Køb abonnement
Simone og David Jay tester sangstemmerne inden lørdagens Melodi Grand Prix
Simone og David Jay tester sangstemmerne inden lørdagens Melodi Grand Prix

Nedtællingen er i gang: Se alle billederne fra generalprøven til Melodi Grand Prix

SMS

De 10 deltagere til årets danske Melodi Grand Prix går på scenen i Forum Horsens i aften - her kan du se billeder fra generalprøven fredag aften, hvor publikum fik lov til at se navne som Simone, David Jay, Anja Nissen og Lighthouse X i aktion.

Værterne Annette Heick, Hilda Heick og Jacob Riising på scenen.

Værterne Annette Heick, Hilda Heick og Jacob Riising på scenen.

De tre værter spillede på, at Brødrene Olsen og Emmelie de Forest begge vandt ved en finale i Sverige. Derfor håber de på et hattrick i Stockholm til maj.

Værterne Annette Heick, Hilda Heick og Jacob Riising på scenen.

Sang nr.1: Rays of Sunlight, med sangeren David Jay.

Den hidtil ukendte David Jay åbnede festen med et brag. Bookmakerne har ikke spået ham de største vinderchancer, men blandt deltagerne er den dansk-gambianske charmetrold en af favoritterne.

Sang nr. 2 : Heart Shaped Hole, med Simone

Simone har været storfavorit lige fra begyndelsen, og der var derfor høje forventninger til den sexede barnestjerne. Man skal dog ikke forvente et lige så dampende hedt show som ved hendes anden grandprix-deltagelse i 2013. Vokalpræstationen var noget nær perfekt, men blev leveret gennem et noget stillestående sceneshow. Simone dukkede op på scenen i et kæmpehjerte beklædt med perler. Og dér blev hun.

Sang nr.3: Breakaway, sunget af gruppen Bracelet med danske Rebecca Krogmann og de svenske brødre Charlie og Felix Grönvall

Til gengæld var der fuld smæk på Bracelet. Der var både ild, vind og glitter, og hele scenen blev udnyttet af Bracelet med band,

Sang nr.4: Blue Horizon, sunget af Sophia Nohr.

Sangen er måske ikke den mest grandprix-agtige, erkender Sophia Nohr selv. Til gengæld leverede X Factor-sangerinden den bedste udnyttelse af omgivelserne med et naturlandskab på scenen og billeder af sig selv på bagskærmen.

Sang nr. 5: The Wrong Kind, sunget af Veronicas Illusion med Veronica Jensen

Oddsene er imod Veronica Jensen fra Støvring, som ingen bookmakere tror på. Det lod hun dog ikke påvirke sin optræden under generalprøven, som blev leveret med masser af dans og energi.

Trods sygdom de seneste dage var Veronica Jensens største bekymring de høje sko, hun entrerede scenen i. Hun dansede sig dog uskadt igennem hele nummeret.

Sang nr.6: Soldiers of Love, sunget af gruppen Lighthouse X bestående af Johannes Nymark, Martin Skriver og Søren Bregendal

Inden de tre sangere gik på scenen, fortalte de fra en skærm, at de er for gamle til at kalde sig selv et boyband. Johannes Nymark, Martin Skriver og Søren Bregendal, der alle er omkring de 30, formåede alligevel at skabe ægte boyband-stemning med deres sceneshow, der havde fuld fokus på de tre individer. Og generalprøvens publikum elskede det, kunne man høre.

Sang nr.7: Who Needs a Heart, sunget af Kristel Lisberg

Der var violin, og der var røg under den smukke ballade. Og så var der Segboards. Det lyder måske underligt at have et så actionfyldt køretøj på scenen under aftenens mest stille sang, men det fungerede smukt for danserne, der gav illusionen af at svæve over den røgfyldte scene.

Sang nr.8: Break it Good, sunget af Jessica

Der var spræl på både sang og påklædning, da reggae-dronningen Jessica gav den gas med sine dansere.

Jessica blev opdaget til en koncert på Christiania og spurgt, om hun ville deltage ved den store glimmerfest i Horsens. De musikalske rødder formåede hun dog at beholde.

Sang nr.9: To Stjerner, sunget af Muri & Mario

Muri & Mario er aftenens eneste danske bidrag, hviket de tre værter formåede at påpege et par gange undervejs til stor jubel for det fremmødte publikum. Publikum var også med drengene, da storskærmen pludselig bad alle om at lyse med deres mobiltelefon, og salen blev fyldt med den smukkeste elektroniske stjerneregn.

Sang nr.10: Never Alone, sunget af Anja Nissen.

Australieren med de danske rødder formåede at lukke festen med et brag. Med sig på scenen havde hun tre yderst energiske dansere, selvom hendes fabelagtige stemme sagtens kunne have båret showet alene.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.