Jacob Riising, Annette og Hilda Heick er værter på Melodi Grand Prix 2016.
Jacob Riising, Annette og Hilda Heick er værter på Melodi Grand Prix 2016.

Melodi Grand Prix-veteranerne Hilda Heick og hendes datter Annette skal sammen med DR-vært Jacob Riising være vært på det danske Melodi Grand Prix, der afholdes den 13. februar i Horsens.

Ingen tvivl om, at familien Heick er hele Danmarks Melodi Grand Prix-familie.

Ægteparret Keld og Hilda Heick har deltaget i konkurrencen hele fire gange, Keld Heick har også skrevet et utal af sange til andre kunstnere, og også datteren Annette Heick har stillet op i Melodi Grand Prix flere gange - senest i 2007 med sangen 'Copenhagen Airport'.

Annette og Hilda Heick skal sammen med Jacob Riising være værter på årets danske Melodi Grand Prix. Her ses mor og datter sammen med Keld Heick i Tivoli.

Nu vender mor og datter tilbage - denne gang som værter for det danske Melodi Grand Prix, der finder sted lørdag den 13. februar i Horsens.

Duoen får selskab af DR-værten Jacob Riising, der har været vært på showet siden 2014.

»Det er en gave for showet at have Annette og Hilda med, fordi de har så stor personlig erfaring med Melodi Grand Prix – og så er der bare noget sjovt i at have mor og datter med. Vi ved, at de sammen med Jacob kan løfte opgaven og skabe en tryg og god stemning for seerne hele aftenen, og jeg glæder mig virkelig til, at alle får mulighed for at se, hvor gode de er sammen,« fortæller Jan Lagermand Lundme til DR.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.