Det skulle have været en hemmelighed frem til slutningen af januar. Men på grund af en fejl ligger alle sangene til dettes års Melodi Grand Prix allerede nu frit tilgængelige for gennemlytninger på musiktjenesten Spotify.

Tidligere på måneden annoncerede DR ellers i en pressemeddelelse, at man havde fundet de ti finalister ud af de 982 sange, det havde modtaget.

»Navnene på de 10 finalister bliver offentliggjort torsdag 28. januar, og samtidig bliver det muligt at lytte til alle 10 sange på dr.dk/grandprix,« skrev DR i en pressemeddelelse.

Men helt efter planen gik det ikke, da man allerede søndag kunne finde alle 10 sange på musiktjenesten Spotify.

Det skyldes ifølge underholdningschef på DR1, Jan Lagermand Lundme, at der er sket en fejl fra pladeselskabets side.

»Der er sket en menneskelig fejl. Pladeselskabet har skrevet '2015' i en digital kode, og så tror Spotify, at den må lægge musikken ud, fordi den ser ud til at være fra 2015,« siger Jan Lagermand Lundme til mx.dk.

»Det er mega ærgerligt, men der er ikke noget at gøre ved det. Nu må vi rykke det hele lidt frem. Vi er i gang med at lave en ny plan,« tilføjer han.

Det er dog ikke første gang, sangene er blevet lækket før tid. Det skete nemlig også sidste år, hvor CD'en med årets finalebidrag ved en fejl kom i handlen før tid - inden deltagerne var offentliggjort.

Flere kendte ansigter deltager

Blandt de ti finalister til dettes års Melodi Grand Prix finder man flere kendte ansigter.

Blandt andet deltager sangerinden Simone, der tilbage i 2004 vandt førstepladsen i tv-programmet 'Scenen er din'. Siden har hun deltaget to gange i Melodi Grand Prix - i 2010 og 2013. I år deltager hun med sangen 'Heart Shaped Hole'.

Derudover byder årets sangfest også på et gensyn med sanggruppen Muri & Mario, der blev landskendte for sangen 'Hun tog min guitar', og flere af de tidligere års X Factor-deltagere.

Sophia Ziegler, der blev nummer syv i X Factor 2015, mens Kristel Lisberg deltog i konkurrencen i 2012, er begge blandt finalisterne.

Derudover deltager blandt andet også den danskaustralske Anja Nissen, der vandt tv-programmet 'The Voice' i Australien tilbage i 2013.

Resten af deltagerne kan du se herunder.

Her er alle 10 deltagere:

David Jay, 'Rays of Sunlight'.

Simone, 'Heart Shaped Hole'

Bracelet, 'Breakaway'.

Sophia Nohr, 'Blue Horizon'.

Veronicas Illusion, 'The Wrong Kind'.

Lighthouse X, 'Soldiers of Love'.

Kristel Lisberg, 'Who Needs A Heart'.

Jessica, 'Break It Good'.

Muri & Mario, 'To stjerner'.

Anja Nissen, 'Never Alone'.

De ti finalister mødes ved det danske Melodi Grand Prix i Horsens den 13. februar.

Du kan blandt andet høre sangene HER.