Lørdag aften vil spotlyset på den store scene ved Dansk Melodi Grand Prix være på solister som Basim, Sonny og Glamboy P. Men lige bag de tre står også et særdeles velkendt ansigt og synger kor.

- Jeg har egentlig aldrig haft behov for at skulle være med i Melodi Grand Prix som solist. Men da jeg blev spurgt, om jeg kunne synge kor for tre af mine gode venner, var jeg helt tændt og sagde ja med det samme.

Sådan lyder det fra Marcel Gbekle, der tidligere er blevet nummer to i X Factor som en del af Remees sammensatte gruppe Alien Beat Club. Gruppen er den gruppe, der har klaret sig bedst i X Factor herhjemme, og selvom de fire medlemmer ikke længere er sammen, har Marcel fortsat fuld gang i musikkarrieren.

- Jeg laver gospel til hverdag, og så er jeg i gang med at indspille et album, som bliver superfedt, siger han.


Lørdag bliver det altså som korsanger og danser bag Sonny, Glamboy P og Basim, de danske tv-seere får et gensyn med Marcel Gbekle. Og Basim, der har turneret de danske landeveje tynde med Alien Beat Club, glæder sig til at have sin gode ven i ryggen på scenen.

- Det er fedt at have en med, man føler sig tryg ved, og vi holder en fest sammen på scenen. Jeg er da også bare glad på Sonny og Glamboy Ps vegne, at de får lov til at have Marcel på scenen - men mon ikke jeg vil prøve at bede DR om at skrue ned for hans fede stemme på deres bidrag, griner Basim.

Du kan se den store Melodi Grand Prix-udsendelse fra torsdag, fyldt med aktuelt nyt fra Arena Fyn, reportager, musik, interview, kendte, politikere, lige her.

I aften kl. 19.30 sender BT TV et nyt Melodi Grand Prix-program, som du kan hygge dig med i sofaen, mens du glæder dig til lørdag aftens store show.