Vinder - Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Boxen-Herning. Vinder blev Emmelie de Forest med sangen Only Teardrops
Vinder - Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Boxen-Herning. Vinder blev Emmelie de Forest med sangen Only Teardrops Foto: Henning Bagger

Da den 19-årige Emmelie de Forest lørdag aften vandt det danske Melodi Grand prix, var hun i klædt en stor løs kjole og bare tæer. Et look, hun selv havde valgt, fortalte hun efter showet til bt.dk.

- Jeg er den på scenen, som jeg også er i virkeligheden. Jeg var helt mig selv som artist, og jeg har også selv valgt mit tøj og mine smykker, sagde hun og fortalte, hvorfor hun valgte at optræde i bare tæer.

Dansk Melodi Grand Prix 2013


SE VIDEOEN: Emmelie: Nu får min babykanin selskab

- Grunden til jeg synger med bare tæer, er fordi jeg overhovedet ikke kan finde ud af at synge med sko på. Jeg er altid i strømpesokker eller bare tæer på scenen, for så synger jeg bedst. Og i aften var det bare tæer, fordi strømper ikke passede til denne kjole, sagde hun.

Den unge Emmelie de Forest er fra Randers og har den sidste tid arbejdet i en bager for at tjene penge, så hun kan udleve sit musikalske eventyr.
 
SE VIDEOEN: Værterne gik kysseamok

Dansk Melodi Grand Prix 2013

Trods hendes unge alder har hun allerede sunget i flere år. Blandt andet med Steve Camerons gospelkor og med den skotske musiker Fraser Neill, som hun de sidste fire år har turneret med.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.