Danseren Thomas Evers Poulsen overværede tirsdagens grandprix-semifinale på helt tæt hold i B&W Hallerne. Han er chokeret over, hvordan der blev buhet af de russiske deltagere, Tolmachy Sisters, da de blev blev råbt op som finalister.

- Det var ret spontant, at der blev buhet så voldsomt, da Rusland blev råbt op. Jeg kan godt forstå, hvorfor folk har lyst til at vise deres modstand mod Rusland, men det skal jo ikke gå ud over de to piger, siger Thomas Evers Poulsen til bt.dk.

Han fortæller også, at mens der under 15 af sangene blev flaget med de respektive nationalflag, røg der under Tolmachevy Sisters' optræden massevis af regnbueflag i vejret. Flag som homoseksuelle i årtier har taget til sig som 'deres flag'.

Formanden for den danske grandprix-fanklub, Johann Sørensen, var også til stede i arenaen under showet, og han fortæller om næsten tumult-agtige scener i sekunderne efter, Rusland blev råbt op som finalister.

- Måske sætter jeg det lidt på spidsen, men det så næsten ud som om, folk kom op at slås. Da nogle buhede, rejste andre sig op og bad dem holde deres kæft. Jeg har aldrig oplevet så voldsom en buh-koncert, siger Johann Sørensen, der har overværet utallige grandprix-shows.

Ud over Rusland gik også Ukraine, Sverige, Armenien, Aserbajdsjan, Montenegro, Ungarn, San Marino, Holland og Island videre til lørdagens finale.