Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses sang nr.2 : Heart Shaped Hole, med sangeren Simone
Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses sang nr.2 : Heart Shaped Hole, med sangeren Simone Foto: Henning Bagger

Tredje gang var ikke lykkens gang for den 24-årige Simone Egeriis.

Heller ikke tredje gang, hun medvirkede, lykkedes det den 24-årige Simone Egeriis at vinde det danske Melodi Grand Prix.

Men den 24-årige sangerinde er alligevel ved godt mod.

»Jeg skal da til fest alligevel,« sagde hun til værten Jacob Riising umiddelbart efter afgørelsen.

Hun blev hele Danmarks darling, da hun som 12-årig sang sig til en førsteplads i ’Scenen er din’, dengang talentshows ikke var helt udbredte, som de er nu.

Siden fulgte flere udgivelser fra den søde og naturlige Simone fra Slagelse, der i 2010 deltog i grandprixet for første gang. Her blev det til en tredjeplads for sangerinden, der ellers var blevet spået en førsteplads – og det samme gjorde sig gældende, da hun forsøgte sig igen i 2013.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Og endnu engang måtte Simone se sig slået trods sin klokkeklar position som den ultimative favorit.

I 2013 forsøgte Simone sig med et helt nyt og anderledes sexet look, der skulle markere forandringen fra sød barnestjerne til sexet ung kvinde. Og dét var noget, der i den grad gjorde indtryk blandt seerne.

»Det var meget vigtigt for mig at vise, at jeg var vokset, siden jeg var 12 år gammel og med i ’Scenen er din’, så det var helt bevidst. Det gjorde, at folk fik rystet deres billede af mig,« fortalte hun til BT tidligere på ugen.

I år satsede Simone – der har været bookmakernes favorit for tredje gang i træk – på noget andet. Looket var sofistikeret, ikke sexet, skabt af kendissernes favorit Elsa Adams. Men heller ikke dét gav pote.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.