Bryan Rice nåede ikke engang videre til finalen ved Dansk Melodi Grand Prix i aftes, men han glædede sig på vinderen Basims vegne - og de to har så tæt et forhold til hinanden, at Bryan Rice kalder ham for 'lille møgunge'. Det sagde han til BT lige efter showet.

Men han tog dog klart afstand fra en ting ved Basims nummer, nemlig brugen af Dannebrog, som hen mod slutningen af nummeret kom ned fra loftet.

split melodi grand prix


- Jeg er meget overbevist om, at man skal lade være med at bruge Dannebrog. Jeg har hele tiden syntes, at det var en smule usmageligt. At bruge det i Eurovision ville være direkte malplaceret.

Der var flere af BTs brugere, som også kommenterede brugen af Dannebrog i livebloggen lørdag aften.basim


Da Bryan Rice boede i Spanien måtte han for eksempel forklare, hvorfor vi putter flag i lagkagen - fordi vi danskere er glade for vores flag på en måde, som andre ikke kan forstå.

Basim skal repræsentere Danmark på hjemmebane ved Det internationale Melodi Grand Prix i København til maj, efter Emmelie de Forest vandt konkurrencen sidste år.

Bryan Rice har tidligere sagt, at han aldrig mere ville stille op til grandprix, efter han i 2010 fik en andenplads med sangen 'Breathing'. Og efter årets skuffelse indrømmer han også, at han havde det svært med konkurrencen.

- Konkurrencen er for hård for mig. Jeg har svært ved at kombinere det med glæden ved at lave musik.

3