Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses værterne Annette Heick, Hilda Heick på scenen.
Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses værterne Annette Heick, Hilda Heick på scenen. Foto: Henning Bagger

Kritikken er haglet ned over værterne til det danske Melodi Grand Prix og især Annette og Hilda Heick.

På de sociale medier blev aftenens grandprix kaldt 'tåkrummende', ligesom der ikke var mange pæne ord at finde om de to Heick-kvinder, der sammen med den garvede grandprix-vært Jacob Riising guidede seerne gennem årets traditionsrige sangdyst, som blev vundet af boyb... undskyld - mandebandet Lighthouse X.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Annette Heicks frisure blev af arbejdsgiveren DR sammenlignet med et uglet får, mens hendes mor, Hilda Heick, blev omtalt som 'fejlcastet':

Artiklen fortsætter herunder...

Men kritikken preller fuldstændig af på de tre værter, fortalte de til BT umiddelbart efter showet i Horsens.

»Jeg læser aldrig den slags. Jeg tager det overhovedet ikke seriøst,« lød det fast fra Annette Heick, der så alt andet end fåret ud, da BT kunne fortælle hende om den lidet flatterende sammenligning.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Hilda Heick var fuldstændig enig:

»Jeg gider slet ikke den slags. Hvis jeg nogensinde får den slags sure opstød på brev, smider jeg dem straks ud, så det er spild af folks tid,« tilføjer hun.

Dansk Melodi Grand Prix 2016

Jacob Riising mente, at showet var forløbet ganske som planlagt og understregede, at man jo ikke kan gøre alle tilfredse:

»Hatere er der nok af. Hvis man ikke kan klare det, må man lave noget andet,« fortæller han.

Melodi Grand Prix

Se flere af de kritiske tweets herunder:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.