En svensk stjernekok afslører et trick til at få McDonalds' cheeseburger til at forvandle sig til 'en smagsrevolution'.

Når stjernekokke taler om mad, er det ikke McDonalds' cheeseburger, der plejer at løbe med opmærksomheden.

Men da den svenske stjernekok Magnus Nilsson forleden blev interviewet af modemagasinet King, afslørede han, at han ikke har fine fornemmelser, når det kommer til bordets glæder.

Faktisk kan han nyde en gang junkfood lige så meget som en femstjernet middag, fortalte han og afslørede, at han fandt McDonalds' lille cheeseburger ganske udmærket.

»Den er ikke dum. Den er slet ikke dum.« sagde Magnus Nilsson.

I samme ombæring var Magnus Nilsson på banen med et tip, der ifølge kokken får cheeseburgeren til at give en helt anden smagsoplevelse:

»Prøv at spis deres cheeseburger på hovedet næste gang. Så kommer den indlagte agurk i direkte kontakt med tungen,« siger Magnus Nilsson, der ikke er bleg for at kalde sin opdagelse en smagsrevolution.

Cheeseburgeren er McDonalds' mest solgte burger herhjemme. Den består af en bøf, hakkede løg, pickles, sennep, ketchup og en skive smelteost med cheddar.