Til sommer kan du sætte tænderne i mad fra den britiske sandwich-kæde Pret a Manger, når Københavns Lufthavn ved Kastrup i løbet af juni åbner en række nye spisesteder og butikker i Terminal 2.

Det oplyser lufthavnen på sin hjemmeside.

Det er i et nyt 4000 kvadratmeter stort område, som vil indeholde i alt 25 butikker og spisesteder, at Pret a Manger-butikken vil blive placeret.

Indtil videre er 10 andre nye mad- og spisesteder kommet på plads, som led i den store satsning i lufthavnen, som du kan se i bunden af artiklen.

Og i løbet af de kommende måneder vil lufthavnen løfte sløret for de resterende 15 brands, der åbner i det nye område.

'Vi håber, at det nye område vil blive et nyt samlingssted for rejsende i lufthavne, hvor forskellige præferencer bliver mødt af et bredt sortiment - hvad enten du er til niche-barer, en klassisk burger eller bare en hurtig croissant og kaffe,' udtaler Lise Ryevad, direktør for Airport Sales i lufthavnen, i meddelelsen.

Den britiske kæde Pret a Manger har i alt flere hundrede butikker i lande som bl.a. Storbritannien, Frankrig, USA og Kina. Det første butik blev etableret i 1986 i London.

Så sent som i fjor åbnede kæden en lufthavns-butik i Changi Airport in Terminal 3 i Singapore, ifølge kædens hjemmeside, og nu er turen altså kommet til Københavns Lufthavn ved Kastrup på Amager.

Lufthavnen er Danmarks største og en af verdens ældste civile lufthavne. Den blev grundlagt tilbage i 1925, otte kilometer fra Københavns centrum.

Den dækker et areal på 12,4 kvadratkilometer, der er indhegnet af 28 km. hegn, og er til daglig arbejdsplads for flere end 23.000 mennesker, fremgår det af lufthavnens hjemmeside.

Sådan vil det nye område i Terminal 2 i Købehavns Lufthavn se ud, når det åbner i juni 2018.
Sådan vil det nye område i Terminal 2 i Købehavns Lufthavn se ud, når det åbner i juni 2018. Foto: Pressefoto: Købehavns Lufthavn.
Vis mere