Guldkroen afholder de uofficielle danmarksmesterskaber i pandekagespisning. Kom med her.

Guldkroen er på under ét år blevet en institution i København.

Indrettet præcis som en traditionel dansk kro, hvor man kan slå sig ned og føle sig hjemme.

Møblerne stammer oprindeligt fra en gammel kro, og væggene er dekoreret med smukt blomstret tapet fra 60erne - og i køkkenet sender de hjemmelavede rejecocktails, tarteletter ad libitum, wienerschnitzler, engelske bøffer, krebinetter og kroens egen hjemmelavede regnbueis ud til de sultne gæster, der synger med på gamle danske slagere.

De har selvfølgelig også en mindeplade på væggen, der viser rekorden sat på kroen i at spise flest tarteletter på én time - den er i øjeblikket på over 40 stk, hvilket samlet er over 3,5 kilo mad.

Søndag 1. april kl. 14-16 kører de så en ny spisekonkurrence. De vil nemlig finde Danmarks bedste pandekagespiser.

Man har 3 minutter til at få så mange pandekager ned som overhovedet muligt, og for at få mundvandet til at flyde er der ad libitum af følgende tilbehør:

Vaniljeis, jordbærsyltetøj, sukker, chokoladesovs og skumfiduser - som om det ville hjælpe.

Hvis man har set spisekonkurrencer før, så ved man også, at mange deltagere bruger væske til at skylle hurtigt ned med, og på Guldkroen står der vand, mælk, varm kakao og skumbanansjusser til rådighed.

Der er plads til 15 deltagere, og det koster 150 kr. at være med. Til gengæld løber vinderen også med en middag på Guldkroen for fire personer med deres såkaldte fædrelandsmenu og fri bar i to timer til en samlet værdi af 2.280kr.

Hvad: De uofficielle danmarksmesterskaber i pandekagespisning
Hvor: Guldkroen, Fredensgade 11, 2200 København N
Hvornår: Søndag 1. april kl. 14-16
Hvor meget: 150 kr.
Hvordan: Tilmelding sendes til: guldkroen@gmail.com.