Der er lidt forskel på at lave restaurant i henholdsvis København og Aalborg.

Det er en lang kærlighed til det nordjyske, der i søndags fik de københavnske tv-kokke James og Adam Price til at fyre op under grillen på C.W. Obels Plads i Aalborg, hvor brødrenes nye restaurant ligger.

Restauranten i Aalborg kommer til at afspejle deres kærlighed til det franske og italienske køkken, og med den første restaurant i provinsen er det nærliggende at spørge brødrene, hvad der er den største forskel på at lave mad til jyder og til københavnere.

- Altså, når man laver mad til jyder, så skal der være nok af det, sagde Adam Price.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Rita-stjerne med i Vild med dans

- Københavnerne er nogle gange lidt fine på den, men så spiser de ved en pølsevogn på vejen hjem, lo Adam, mens hans gavmildt langer lækkert grillet kød frem til de mange fremmødte aalborgensere. Og de får naturligvis rigeligt med hjemmelavet bearnaisesovs til. Kødet og pølserne, som serveres i restauranten, er, ligesom de fleste af råvarerne, fra lokale producenter.

- Knap 30 km herfra, hvor vi står, går det danske kødkvæg og græsser, så vi kan næsten køre ud og sætte kryds på det, som vi vil have. Når det er sæson, vil vi også have muslinger fra Limfjorden og østers fra Vadehavet, fortalte James Price, som havde sin søn, Julius, med i Aalborg. Også Adam havde familiær opbakning af hustruen, Mischa Jemer, og sin 21-årige datter, Josephine, som han har fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming fra Valdemars Slot: Jeg ligger søvnløs om natten

Familien Price har masser af kokke til at lave familiemiddagene, for også Mischa har åbnet en restaurant i København, Chicks by Chicks, som serverer økologiske grillede kyllinger.

Artiklen er bragt i samarbejde med Her&nu.