Tv er spækket med madprogrammer. Super-kokkene afslører her deres bedste madtip.
Bt.dk bringer hver dag den kommende tid madtips fra de kendte danske tv-kokke. I dag:ADAM PRICE
Madanmelder, tv-kok:
Eddike:
- Sherry-vineddike er mit hemmelige våben! Jeg har det altid stående ved komfuret til at give et sidste pift. Når der skal balance i en sauce eller en ret, glemmer man nemt syren, men den er utrolig vigtig.Dessert:
- Kom salt i desserten! Ikke ret meget. Når jeg laver is, kommer jeg altid et nip salt i is-cremen. Det giver god dybde til smagen.Spaghetti bolognese:
- Gem vinsjatter – de ryger altid i maden hos mig. Ved komfuret står der altid flasker med prop i. Vin, der måske ikke er god nok til at drikke længere, kan ofte gøre underværker i en sauce. Bolognese er ikke bolognese uden et godt skud rødvin!Sovs:
- Hvis bearnaisen eller hollandaisen skiller, så prøv at give den 2-3 spsk. iskoldt vand og pisk den igen. Hvis ikke det går, så start med et par nye blommer og pisk så den skilte bearnaise ind i de nye blommer. Så er du sikker på, at den samler sig igen.Læs flere tips på bt.dk i morgen: Anne Hjernøe