Selvom hun ikke længere står som ejer af Valdemars Slot eller det firma, der nu ejer slottet, har Caroline Fleming millioner af kroner i klemme.

I slutningen af 2011 solgte Caroline Fleming sin ejerandel på 80 procent af familieslottet til sin far. Samme andel, som hun havde købt af ham tilbage i 2003.

Dermed burde hun have været helt ude af den store gæld, der er knyttet til det sted, som hendes familie har ejet i 11 generationer. Men ifølge tinglysningen står hun og hendes nu afdøde far som skyldnere på en gæld på intet mindre end 21.402.415 kroner.

Hvis gælden er fordelt ligeligt mellem dem, betyder det, at Caroline skylder lidt over 10,7 millioner kroner i en ejendom, som hun formelt intet har med at gøre. Resten af gælden på i alt 50.272.415 kroner står firmaet Valdemars Slot ApS for.

Hvorfor Caroline fortsat står som skyldner i slottet, er ikke muligt at få opklaret.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om ‘Ladies of London’: Jeg manglede penge

Bøvler med gæld

Caroline Fleming og hendes far har tidligere haft bøvl med gæld i slottet. I det seneste regnskab protesterede de mod, at et lån ydet af eksmanden Rory pludselig var med renter.

– Selskabet har ved stiftelsen overtaget gæld og efterfølgende optaget lån, som er ydet uforrentet uden afdrag, hed det blandt andet i det tillæg til regnskabet, som Caroline og hendes far vedlagde.

At Rory Fleming pludselig begyndte at opkræve renter, betød en ekstraudgift på 1.135.000 kroner for de to foregående regnskabsår.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Caroline Flemming sig ung

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming hacket på Instagram

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.