Nu kaster Lise og Michael sig ud i et nyt projekt, hvor de vil undervise børn.

2016-vinderne af ‘Nybyggerne’ har mange jern i ilden, netop nu er de aktuelle med tv-programmet ‘Nybyggerne rykker ud’, hvor de giver et rum i folks hus en tiltrængt makeover sammen med personens venner og familie. Men nu løfter de sløret for deres næste projekt. Til sommer åbner de nemlig deres egen skole, det skriver de på deres blog.

– Hermed en nyhed, et nyt koncept og med sikkerhed gode lærerige dage i vente! Vi kan nemlig tilbyde jer/jeres børn den sjoveste pendent til fodboldskole i sommerferien! Du kan nemlig nu sende din pige/dreng på en DIY-sommerskole, som giver dine børn følgende:

LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ‘Paradise Hotel’

  • 3 dages kreativ udfoldelse
  • Udfordringer i form af forskellige workshops udarbejdet af os
  • Forbedring af samarbejdsevner i den kreative proces
  • Større viden omkring DIY, genbrug og upcycling
  • Fællesskab og oplevelser, der ikke just glemmes
  • Inspiration og lyst til at fortsætte den kreative tankegang der hjemme!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin afslører sandheden om sin graviditet

– Det hele kommer til at foregå på vores værksted i Farum. Hvis din søn/datter/søster/bror elsker at nørkle, så kan du godt regne med at de vil elske dette! Der er mulighed for, at vi bruger alt fra hammer, limpistol, tuscher, sav, nål og tråd, skriver parret på deres blog.

De to er selv forældre til sønnen Villy, men det er ikke deres eneste erfaring med at have med børn at gøre. Lise har tidligere arbejdet i daginstitution, og de har begge arbejdet som sportsinstruktører for mindre børn. Prisen for opholdet hos Lise og Michael er 1000 kroner, og børnene skal være mindst 8 år gamle.

Læs mere om Lise og Michaels sommerskole HER.

LÆS OGSÅ: Lise og Michael afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om stofmisbrug

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.