Den tidligere unge mor lægger ikke skjul på, at hun har helt klare drømme for fremtiden.

Det var til ærgrelse for mange seer, da det i 2012 blev slået fast, at Malou Stella var færdig med lave tv. Det var en beslutning, som havde flere årsager.

I dag ser hendes tilværelse dog noget anderledes ud, end da hun medvirkede på tv. Ifølge InstaMag Denmark, lever hun sundt, træner en masse og nyder tilværelsen.

Men fik hun 100.000 kroner i hånden, som hun måtte bruge på hvad som helst, er svaret da også meget voksent og modent.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor skal skilles

»Jeg ville smide noget i min søns opsparing – og bruge dem fornuftigt.«

Og skulle hun få chancen for at bestemme sit næste rejsemål, er det heller ikke et hvilket som helst sted, hun drømmer om at besøge.

»Det er helt sikkert Hawaii. Der ser så lækkert ud, og det skal jeg helt sikkert opleve.«

LÆS OGSÅ: Malou Stella åbner op: Sådan går det i dag

Vild med at vise maven frem

Som Malou Stella tidligere har udtalt, så bruger hun meget tid på at passe og pleje sin krop. En krop, hun er meget stolt af.

– Jeg elsker korte mavetoppe, for jeg viser stolt min mave frem – også med den smule strækmærker, der er fra min søn, udtaler hun til InstaMag Denmark.

SE BILLEDERNE: Malou Stella er blevet fitness-babe

LÆS OGSÅ: CHOK: Malou Stellas mor ramt af blodprop

Man kan følge Malou Stella og hendes hverdag på hendes Instagram-profil, men her optræder sønnen Tino ikke så tit, og det har sat gang i rygter om, at han ikke længere bor hos den unge mor. Men det er slet ikke sådan, det hænger sammen:

»Min søn er en stor selvstændig 10-årig dreng, der sjældent gider have, at moar tager billeder, og iøvrigt har han selv frabedt sig at blive vist ret meget frem, fordi folk ikke respekterer, at man ikke bare kan opsøge og tiltale et fremmed barn ude i offentligheden, fordi man genkender ham«, skriver hun på Instagram og fortsætter:

»Derfor sætter JEG en stopper for den type mennesker ved at begrænse info om ham! Så til jer der tror, jeg ikke har min søn hos mig dagligt, fordi jeg ikke er mommy-blogger – der fik du en lang næse, og jeg håber, du skammer dig lidt over din fordømmende tankegang.«

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie sletter mindet om ekskæresten

LÆS OGSÅ: Malou Stella afslører: Her er min drømmemand

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.