Heidi og Christian fik stor hjælp fra 'Luksusfælden', men hvordan er det gået, siden eksperterne forlod dem?

Der var masser af hjælp til Christian og Heidi, da ‘Luksusfælden’ var på besøg i ugens afsnit. Parret stod i en uoverskuelig situation, og da Heidi var gravid med endnu et barn, var gode råd dyre, hvis det skulle ændres.

Men situationen var helt anderledes, da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann igen forlod Horne i Vestjylland. Christian og Heidi fik ryddet ud i de dyre, dårlige vaner og fik overblikket, og hvis de følger eksperternes budget, så er deres gæld væk om fire år. Og de positive takter er fortsat efter optagelserne.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

– Det er gået rigtig fint. Vi overholder budgettet og har fået styr på tingene. Det har egentlig ikke været så svært, men vi har selvfølgelig skullet have en hverdag til at fungere og få arbejdet de nye tiltag ind. Men med lidt sund fornuft, så går det, siger Heidi.

De dårlige vaner er dog ikke helt væk, men de er blevet skåret ned.

– Vi ryger stadig lidt, og vi køber også lidt sodavand til hygge med børnene engang imellem. Men det er slet ikke hver dag, og der er blevet skåret godt ned på begge ting, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller

Først barsel, så job

Seerne kunne i afsnittet se, at Heidi havde været på kontanthjælp i seks år, og hun mente, at især dårligt selvværd havde holdt hende fra arbejdsmarkedet. Det ændrede sig dog i slutningen af afsnittet, hvor seerne også fik at vide, at Heidi gik og ventede på at få svar på en stilling, hun havde søgt.

– Men det job fik jeg desværre ikke. Jeg har søgt nogle flere siden, men nu går jeg på barsel her den 9. maj, og herefter går jeg for alvor i gang med at lede efter et arbejde. Jeg vil i hvert fald gerne i gang, siger Heidi og fortæller, at graviditeten går godt.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

– Det har hjulpet, at ‘Luksusfælden’ har været her. Det har givet mere ro, at vi har fået det overblik, og det har helt sikkert hjulpet i hverdagen.

‘Luksusfælden’-eksperterne fortalte parret, at de med deres budget kunne blive gældfrie om fire år. Og det er stadig målet i første omgang, selv om Christian og Heidi satser på at gøre det før.

– Vi havde inden programmet snakket om, at hvis vi kunne være gældfrie om ti år, så ville vi være glade. Så fire år er jo bare helt vildt fedt. Det kan vi godt klare, men vi håber stadig på, at jeg kommer i arbejde på et tidspunkt, så vi kan betale det hurtige af. Men vi ser i hvert fald lyst på fremtiden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING & SMUGKIG: Linse klar med helt nyt program

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne kvæstet i uheld

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.