'De unge mødre'-deltageren ved udmærket godt, hvad hun håber på, at 2018 bringer hende.

2017 har været et begivenhedsrigt år for Louise Brylle og kæresten Jesper. Parret startede året ud med at offentliggøre, at de ventede deres første barn sammen efter en lang og hård kamp, og tidligere i år kom sønnen Mattheus så endelig til verden.

2018 bliver derfor nok ikke lige så begivenhedsrigt i ‘De unge mødre’-hjemmet, men den unge mor ved udmærket godt, hvad hun håber på, at det kommende år byder på for hende.

»2018 bliver for mit vedkommende et år, hvor jeg skal i gang med at tabe den graviditetsvægt, jeg har taget på i år. Så mit mål er i hvert fald at tabe 20 kilo. Jeg har mange ønsker og forhåbninger, men det har jeg hvert år,« siger Louise Brylle med et grin til Realityportalen.dk.

»Mit største ønske er uden tvivl at blive forlovet – og gift om nogle år. Men lad os nu se, hvornår det bliver til noget. Det er jo Jesper, der styrer det. Men udover det ønsker jeg bare en dejlig, lys fremtid for vores lille familie, som jeg elsker af hele mit hjerte og nyder hver dag.«

LÆS OGSÅ: Louise Brylle: Derfor viste jeg min fødsel på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Louise Brylles fødsel.

SE BILLEDET: Hannah Melissa har født

Drømmer om bryllup

‘De unge mødre’-deltageren håber derfor snart, at kæresten kommer på knæ – og det er han udmærket godt klar over.

»Men lad os nu se. Man kan aldrig vide med ham Jesper. Vi har trods alt været sammen i fire og et halvt år efterhånden,« griner Louise Brylle og indrømmer, at hun presser lidt på.

»Ja, jeg giver da nogle skub engang i mellem, og det gør familie og vennerne også. Men han snakker udenom. Så vi må se, om jeg er gammel og grå inden, eller om han ren faktisk har det i tankerne. I don’t know, så det må tiden vise. Jeg glæder mig bare til den dag, det sker, og jeg tror, jeg vil stå og stortude.«

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse ‘De unge mødre’-deltagere medvirker i nyt program

Den unge mor slår fast, at Jesper ikke behøver at frygte en afvisning eller have det helt store planlagt, hvis han vil have sit ja.

»Om det er noget helt specielt, eller om det så var mit på stuegulvet derhjemme, så ville jeg elske det uanset hvad,« slår Louise Brylle fast.

Tiden vil vise, om 2018 byder på en forlovelse for Louise Brylle og Jesper, eller om ‘De unge mødre’-deltagerens finger stadig er tom, når 2019 bliver skudt i gang.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.