For 14 år siden stiftede 'Bagedyst'-dommer Katrine Foged Thomsen og hendes eksmand en konditorkæde sammen.

Siden blev hun og Rasmus Søndergaard Hansen skilt, og i slutningen af sidste år trak 'Bagedyst'-dommeren sig så fra deres fælles forretning Grannys House – og det var måske meget heldigt.

For Grannys House har haft flere sager med politianmeldelser – og nu er en af kædens butikker endnu engang blevet politianmeldt af Fødevarestyrelsen.

Den seneste kontrolrapport fra tirsdagens besøg i Granny House-butikken i Søborg prydes nemlig af en ny sur smiley efter flere kritisable forhold, der resulterede i en politianmeldelse.

Grannys House på Gladsaxevej i Søborg har fået endnu en sur smiley Foto: Google Street View
Grannys House på Gladsaxevej i Søborg har fået endnu en sur smiley Foto: Google Street View
Vis mere

Baggrunden for politianmeldelsen er manglende rengøring. Flere steder i Grannys House-butikken er der nemlig konstateret formodet skimmel – både bagved i kølerummets loft og foran i butikkens udsalgsmontre for sandwiches.

Ikke mindst er der registreret spindelvæv og flere områder med 'sorte render af fedt og snavs'.

Den obligatoriske opfølgende kontrol fra Fødevarestyrelsen er derfor også gebyrlagt.

Men hvad havde Grannys House i Søborg så selv at sige i tirsdags til de mange bemærkninger?

Siden Katrine Foged Thomsens exit har fødevarereglerne haft trange kår hos Grannys House. Arkivfoto.
Siden Katrine Foged Thomsens exit har fødevarereglerne haft trange kår hos Grannys House. Arkivfoto. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Vis mere

'Det kan vi godt se' lyder det korte svar fra virksomheden i kontrolrapporten.

Derudover noteres det, at Grannys House i Søborg har lavet en vedligeholdelsesplan, og at de har fået vejledning til det af den tilsynsførende.

Det markeres også, at der er flere ting, som butikken har i orden, såsom deres opbevaring af fødevarer – og altså også ophængningen af den sure smil, de nu har fået efter Fødevarestyrelsens besøg i tirsdags.

I oktober måned var det også problemerne med manglende rengøring og den dertilhørende skimmel, der gav selvsamme butik en sur smiley, foruden en politianmeldelse at lægge til i kædens række.