Det går op og ned for Morten og Irina, som skal have samarbejdet omkring datteren Allessia til at fungere.

Tilbage i januar kom det frem, at kærligheden var brast mellem Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen som følge af Mortens alkoholmisbrug. Parret har sammen datteren Allessia, og Irina har tidligere åbenhjertet lukkede sine læsere ind i, hvordan parret håndterer hele situationen – både på sin blog, men også på sin YouTube-kanal. Men hvordan har Irina og Morten det nu?

»Det er lidt det samme. Vi gik fra hinanden i starten af december, og det er stadig det samme. Vi er bare co-parents,« fortalte Irina til ‘Danish Beauty Awards’.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Selvom parret får samarbejdet til at fungere, så lægger Irina ikke skjul på, at der også er udfordringer ved den situation, det tidligere par står sammen i nu.

»Jeg tror, at alle der er co-parents, som er gået fra hinanden, ved, at det er lidt op og ned. Det hele er ikke bare en dans på roser, når man går fra hinanden, men vi prøver at finde ud af det og tilpasse os,« sagde Irina.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

Selvom livet som co-parent fylder meget i Irinas liv, så har hun også travlt med en masse andet. Meget tyder på, at vi snart får hende at se på én eller anden form for skærm.

»Der er gang i karrieren. Jeg optager lige nu. Det er lidt mere bag om de ting, jeg rent faktisk arbejder med, men jeg kan ikke rigtig fortælle, hvad det er til,« sagde hun hemmelighedsfuldt, mens hun pegede over i et kamera, der fulgte hendes mindste bevægelser forud for ‘Danish Beauty Award’-showet.

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.