Kardashian-søsteren forsøger stadig at bearbejde kærestens utroskab.

Det har været en tid med blandede følelser for Khloé Kardashian, der både er blevet mor og har fundet ud af, at hendes kæreste og faren til den nyfødte datter, NBA-spilleren Tristan Thompson, flere gange i løbet af graviditeten har været hende utro.

‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernen har endnu ikke kommenteret offentligt på utroskaben eller fødslen, men på sin hjemmeside slår den nybagte mor et slag for, at man altid skal sætte sig selv først.

– Jeg ønsker oprigtigt for alle mine søskende, at de finder evig lykke i alt, hvad de laver. Livet er kort, og nogle gange sætter vi så mange andre foran os selv, men vores prioriteter bør være vores egen glæde. Hvis man har det, så siver det ud til alle omkring os. Jeg ønsker oprigtigt glæde og fred til mine søster og brødre, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstrene: Nu lukker vi ned

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian i stor tvivl om datterens navn

Khloé ser fremad

Selv om Khloé Kardashian ikke offentligt har kommenteret på utroskaben, og det ser ud til, at hende og Tristan fortsat er et par, så betyder det ikke, at hun hverken har tilgivet ham eller benægter, at utroskaben har fundet sted.

– Hun er ikke i en boble af fornægtelse. Hun ved, hvad der er sket, men hun forsøger stadig at bearbejde det hele. Men indtil nu har hun formået at komme over det og se fremad, siger en kilde til ET.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’

Der kommer hele tiden nye historier og påstande ud omkring Tristans utroskab, og ifølge kilden er det svært for Kardashian-klanen at finde ud af, hvad der er sandt, og hvem der lyver for at tjene penge. Men ifølge kilden tænker Khloé udelukkende på datterens bedste, når hun skal besluttede, om hende og Tristan fortsat skal være kærester.

– Khloé elsker ham højt. Han er far til hendes barn, men hun føler sig forrådt. Khloés hovedfokus er at være mor og finde ud af, hvad der er det bedste for True, slår kilden fast.

LÆS OGSÅ: Forholdet hænger i en tynd tråd: Khloé taler slet ikke til Tristan

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

​Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.