Det kom som noget af en overraskelse for Henry Hansen, da han pludselig blev far, men han har alligevel tænkt sig at være der for sønnen.

Det var en noget overrasket Stine Kronborg, der i et indlæg på Realityportalen.dk mandag afslørede, at hun har fået svar på faderskabstesten og endegyldigt fundet ud af, hvem der er far til hendes søn, Leo, der kom til verden i december sidste år. Det var nemlig ikke ham, hun troede det var.

Testen viste, at Leos far er den 27-årige Henry Hansen, som hun i et par år har været gode venner med. Det er ikke engang en uge siden, han fik nyheden om faderskabet, og det kom i den grad også bag på ham. Det fortæller han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kærligheden brast efter ‘Landmand’-optagelserne sluttede

- Jeg fandt egentlig ud af det i sidste uge – torsdag, tror jeg – da jeg åbnede brevet. Jeg døde et kort øjeblik. Det umulige var sket, og jeg vidste ikke længere, hvad jeg skulle gøre. Jeg smed brevet fra mig og kiggede op i loftet, siger Henry, der dog har fået det bedre med det, siden han fik nyheden.

- Nu, hvor der er gået nogle dage, så er jeg egentlig cool med det. Jeg ville jo gerne være far på et eller andet tidspunkt. Jeg havde fandeme ikke regnet med, at det skulle være nu, men hvad fanden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har levet på gratis ting

Stadig i chok

Stine Kronborg fortalte i går, at nyheden var kommet så meget bag på hende, at hun og Henry endnu ikke har fået talt om, hvordan fremtiden ser ud for dem. Det samme fortæller Henry, der dog ikke er i tvivl om, at han gerne vil være i sønnens liv, når chokket helt har lagt sig.

– Vi har talt om tingene, og Stine har virkelig vist forståelse for min nye titel. Jeg må egentlig selv beslutte, hvad jeg gør, og hvilket tempo vi gør det i. Det er virkelig vigtigt, tror jeg. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at påtage mig rollen i en eller anden form, men det er svært her på dag fem.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg indrømmer: Jeg drak alkohol hver dag

– Jeg er jo stadig lidt i chok, kan man sige. Jeg kan ikke svare på, hvor meget jeg vil være der, men jeg vil forsøge at være den bedst mulige far, som jeg kan, slår Henry fast og afslører, at han har mødt Leo et par gange.

Henry og Stine mødte hinanden i 2015 og har siden været rigtig gode venner. De er ikke kærester, og umiddelbart er der heller ikke noget, der tyder på, at det går i den retning.

– Det tror jeg ikke, vi bliver. Men vi er rigtig gode venner, og vi holder af hinanden. Jeg er rigtig glad for, at Henry er far, for det er bare det bedste udfald. Men jeg tror ikke, vi bliver kærester, siger Stine Kronborg til Realityportalen.dk, mens Henry kommer med en lignende melding.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue

En privat person

Mens de fleste efterhånden kender 38-årige Stine Kronborg, så er det nok de færreste, der ved, hvem denne Henry Hansen er. Og det er helt bevidst, fortæller han.

– Jeg er egentligt ret privat, og meget få ved ret meget om mig. Sådan kan jeg bedst lide det, siger han, inden han alligevel sætter nogle ord på, hvem han er.

– Folk ser mig som en fest og glad, og jeg har et enormt netværk, da jeg går meget ud og har nogle rigtig gode mennesker omkring mig generelt. Jeg er ham, man ringer til, når vi skal have det sjovt og ikke rigtigt har en plan. Når der ikke skal gå for meget hverdag og “Gud, hvor hader jeg mit job eller min nabo” i den, griner han.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: UPS! Mine bryster faldt ud på scenen

Og selv om mange tror, at han er ældre, end han er, så fylder han altså kun 28 næste gang, slår han fast.

– Mange vil blive overrasket, da de fleste tror, at jeg er midt i 30’erne, da jeg, som en joke, har fejret 30års fødselsdag tre år i streg, men jeg er 28 lige om lidt, siger han og afslører, hvad han får dagligdagen til at gå med.

– Jeg har i længere tid arbejdet med et eventbureau og restaurationsbranchen, men jeg er nu på vej væk, da jeg sjovt nok, inden jeg fandt ud af, at jeg skulle være far, havde besluttet mig for at læse op på nogle ting, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

AFSTEMNING: Det mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’

Herunder kan du se et par billeder af Henry og Stine:

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk