Foto: Klaus Bo Christensen

Cartoons-sangerinden er opgivet af de danske læger

Karina Jensen kom i de kulørte spalter, da hun i 2000 ­dannede par med Søren Rasted, som dengang toppede hitlisterne med Aqua, mens hun havde succes som en del af Cartoons, der står bag hit som "DooDah" og "Witch Doctor".

LÆS OGSÅ: Dramatisk lukkefest på Zen: Fetterlein smidt ud

Søren Rasted havde camoufleret sig, da han i efteråret 2000 dukkede op til sin daværende kæreste, Karina Jensens, releaseparty med Cartoons. Få måneder efter giftede han sig med Lene Nystrøm.

Nu kæmper hun for sit liv. Sangerinden er ramt af brystkræft, der har spredt sig til både ryg, lever og ­ribben. Hun er opgivet af de danske læger. Derfor har hendes barndomsveninder startet en indsamling på caremaker.dk under overskriften "Kan du hjælpe vores veninde?" i håbet om at rejse 300.000 kroner, der skal bruges til alternativ ­behandling i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Modekonge på udebane i ny DR-serie

- Karina er meget syg, så hun behøver behandling snarest, skriver veninderne, der indtil nu har samlet lidt over halvdelen af beløbet ind fra hjælpsomme danskere.

- Hver en lille donation modtages med kyshånd, og du må også meget gerne hjælpe os med at sprede vores budskab i dit netværk, beder pigerne, og det har den tidligere Aqua-frontmand René Dif valgt at gøre.

- Hjælp Karina Jensen, beder han til sine mange venner.

Artiklen er bragt i samarbejde med www.herognu.dk

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.