Nu løfter Joey Moe og konen Zenia sløret for, hvad deres nyfødte søn skal hedde.

Den 6. juli klokken 17:06 kom sangeren Joe Moey og konen Zenias’ søn til verden. De nybagte forældre havde dengang endnu ikke besluttet sig for, hvad sønnen skulle hedde, men efter et besøg hos en numerolog, er det nu blevet klart.

– Der er efterhånden en hel del, der har spurgt ind til navnet på lille fis, og vi kan nu afsløre, at vi i går havde besøg af skønne Allberte Toft, som hjalp os med at finde frem til det helt rigtige numeroskop. Han skal hedde Elion Phelix, skrev Joey Moe på sin blogi sidste uge. Han fortsætter:

– Allberte er virkelig dygtig og har også tidligere lagt vores numeroskoper. Det er derfor en stor gave, at hun nu er med til at give vores søn den bedste kickstart. Det er en rigtig fed følelse endelig at have fundet frem til et navn, og når der atter er energi på kontoen, skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at det skal fejres i stor stil!

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lykkelig Joey Moe er blevet far

LÆS OGSÅ: BEHIND THE SCENES: Joey Moe musikvideo

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med www.realityportalen.dk