Fox Mulder og Dana Scully får comeback i helt nye afsnit af den populære tv-serie X Files, og danske seere kan komme med fra start.

14 år efter at sidste afsnit af "Strengt fortroligt" havde premiere, får den populære sci-fi-serie comeback med helt nye afsnit.

Det sker når "The X-Files" relanceres senere på måneden. 24. januar er der amerikansk premiere og fire dage senere kan serien også ses i Danmark. Både på TV3 og på Viaplay.

SE BILLEDERNE: Sådan ser stjernerne fra X-Files ud i dag

Dermed får også danskerne mulighed for at genopfriske deres forhold til Dana Scully og Fox Mulder, der i rollen som FBI-agenter forsøgte at opklare sager af paranormal karakter foruden Mulders gennemgående søgen efter søsteren og en mulig mørklægning af rumvæseners besøg på Jorden.

Både Gillian Anderson og David Duchovny er tilbage i rollerne som Scully og Mulder, ligesom der er gensyn med Mitch Pileggi i rollen som Walter Skinner og William B. Davis som den kæderygende skikkelse, der bevæger sig rundt i skyggen af de to hovedpersoners efterforskning.

LÆS OGSÅ: Carl Mørck er tilbage: Her er traileren for "Flaskepost fra P"

De nye afsnit starter nogle år efter at den oprindelige serie sluttede. Mulder og Scullys forhold er så godt som ikke-eksisterende, og Scully arbejder nu som læge. Mulder aner en ny og endnu større konspiration, og Scully bliver modvilligt trukket med ind i efterforskningen.

Artiklen er bragt i samarbejde med www.herognu.dk

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.