Christina da hun medvirkede i 'De unge mødre'
Christina da hun medvirkede i 'De unge mødre' Foto: SBS

Den unge mor er igen blevet gravid, og hun venter nu sit tredje barn.

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Christina Brodersen, der har sønnen Lucas med Peter, som i dag er sammen med en anden deltager, Katherina, skal være mor for tredje gang. Hun er nemlig blev gravid med kæresten, som hun i slutningen af 2013 også fik en datter med. Det afslører Peter og Katherina på deres blog.

– Der er familieforøgelse på vej. Og nej, det er ikke herhjemme, den er på vej. Jeg er jo blevet steriliseret. Nej, det er Lucas, som skal være storebror igen, skriver Peter og slår fast, at det er Christina, der venter sig.

Det er Christina og hendes nye mands andet barn sammen, efter hun i slutningen af 2013 afslørede over for Realityportalen.dk, at hun var blevet mor igen.

– Jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i fem år. Dertil kom tre bonusbørn, og så har jeg lige fået en datter, så lige nu er jeg på barsel, fortalte Christina dengang.

Christina og Peter laver mad, men de er ikke så begejstrede for grøntsager, så der bliver spist pomfritter i stedet. Se med herunder:

Peter, Lucas og Christina, da de stadig var en familie.

SE BILLEDERNE: Ung mor i vild forvandling

LÆS OGSÅ: Husker du Christina Brodersen fra ‘De unge mødre’?

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer to

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindeligt publiceret på www.realityportalen.dk.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.