Allerede tidligt i program to af 'Robinson Ekspeditionen' måtte hun sande, at programmet ikke var noget for hende.

‘Robinson Ekspeditionen 2017’ blev en kort fornøjelse for Patricia. Den 22-årige kvinde blev den første af årets deltagere til at trække sig, da hun i starten af program to måtte indse, at hun ikke gad mere.

»Jeg kunne bare mærke, at jeg ikke skulle være med mere. Min lille datter skulle starte i SFO, ugen efter jeg trak mig, og jeg kom frem til, at jeg i hvert fald ikke skulle prioritere ‘Robinson Ekspeditionen’ over min datter,« siger Patricia til Realityportalen.dk.

»Jeg vidste selvfølgelig godt, at hun skulle starte der, inden jeg rejste af sted. Det havde jeg tænkt meget over, men jeg mente, at det kunne hendes mormor sagtens klare. Men på øen kom jeg frem til, at det var noget, jeg var nødt til at være med til, og det er jeg glad for den dag i dag.«

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært raser efter nyt exit

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson Ekspeditionen’

Psykisk hårdt

Sidste år måtte rekordmange deltagere stoppe uden at være blevet stemt ud – noget, som værten Jakob Kjeldbjerg var stærkt utilfreds med. I aftenens afsnit skinnede det også tydeligt igennem, at han ikke var imponeret over Patricias valg.

Hun mener dog selv, at hun var godt nok forberedt på, hvad der ventede hende på øen.

»Jeg havde forberedt mig på, at det ville være fysisk hårdt, og jeg synes faktisk heller ikke, at hverken sult eller konkurrencerne var for hårde. Men det var hårdere psykisk, end jeg havde forventet,« siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par jubler over forlovelse: Vi er som skabt for hinanden

»Jeg havde ikke troet, at det foregik, som det gjorde. Vi var virkelig meget isoleret ude på øen, og det var svært. Jeg trak mig meget fra gruppen og havde meget tid til at tænke, og der kom jeg bare frem til, at jeg ikke skulle være på tv.«

Patricia valgte derfor at rejse hjem og opgive chancen for at vinde 500.000 kroner. Og den beslutning har hun det stadig godt med i dag.

»Jeg fortryder det på ingen måde – selv om det ikke er så fedt, at hele Danmark kan se mig græde på tv. Men sådan er det jo,« siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Backer leder ikke efter kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Johan jubler over ny chance: Nu skal jeg bare give den gas

Artiklen er udgivet i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.