Dansedommeren Jens Werner er gift med en kvinde, der ikke lægger ikke skjul på, at han er verdens største gentleman.

Af Juliane Olsen, Alive.dk  

De gode manerer har han altid med sig. Om det så er i sit virke som danselærer eller under et skørt frieri ved karnevallet i Rio de Janiero. Jens Werner er gentleman med stort 'G', siger hans kone, Anette Werner, i et nyt interview med Ude og Hjemme.

Her fortæller hun om, hvordan hun som 24-årig mødte den unge danser under et afdansningsbal i Herlev Hallen. I dag er hun meget lykkelig over at dele sit liv med Vild med dans-dommeren, hvis gode manerer får hende til at føle sig som en kvinde.

Uheldet var ude, da Jens Werner i julen 2010 fik bestjålet sin danseskole i Værløse »

- Han er jo verdens største gentleman. Han giver mig stadig frakken på og trækker stolen ud, og jeg får rigtig mange blomster og komplimenter. Jens er opmærksom på mig 24 timer i døgnet. Han elsker også at overraske mig med ting, han har arrangeret. Det er jeg knap så god til at tage imod. Jeg kan godt lide at have kontrol, siger Anette til Ude og Hjemme.

Læs hele interviewet med Anette Werner på Ude og Hjemme »

Forlovet på en brasiliansk ø

Jens Werner valgte da også at fri på en utraditionel måde. Parret var stormende nyforelskede rejst til Brasilien for at deltage i karnevalet i Rio de Janeiro, men hvad Anette ikke vidste, var, at Jens Werner havde en forlovelsesring med i kufferten. Han friede på en smuk brasiliansk ø, og efter de var blevet forlovede, dansede de i skøre udklædninger rundt i karnevals-optoget.

- Vi så helt åndssvage ud, og jeg tror aldrig, jeg har grinet så meget, siger Anette Werner.

I dag har Jens og Anette Werner dannet par i 12 år, og sammen har de børnene Nikolaj og Isabella.