Tv-værten Mikkel Beha Erichsen måtte omstille sig til hurtigt at påtage sig rollen som familiefar, da han mødte sin kone Marian.

Af Juliane Olsen, Alive.dk 

Dine, mine og vores børn er et begreb som den 45-årige Go’morgen Danmark-vært, Mikkel Beha Erichsen, i den grad er vokset op med som søn af ærke-hippien Troels Kløvedal, der er far til fem børn med fire kvinder .

Tv-værtens eget familievalg er den omvendte verden, for han lever på 25. år sammen med journalisten Marian Midé Andersen, som han har tre børn sammen med. Et samliv, der især har været en succes på grund af hendes praktiske sans, og fordi Mikkel Beha Erichsen var villig til at få sit første barn som blot 23-årig med den syv år ældre Marian, fortæller han i et nyt interview med Alt for damerne.

Læs også om Mikkel Beha Erichsens fortid som ungdomskriminiel på Oestrogen.dk »

Oestrogen.dk har også interviewet tv-værten om begrebet 'en rigtig mand'. Læs hvad der kom ud af det her »

-Jeg har ALDRIG nogensinde åbnet en rudekuvert. Heller ikke før jeg mødte Marian. Og det er ikke et oprør mod mine mange forældre og kollektiver eller reaktionen på en skøn men kaotisk opvækst, at jeg har levet sammen med den samme kvinde i så mange år. Jeg var bare heldig at møde Marian. Som er tjekket. Og som godt gad have mig, selvom jeg var syv år yngre og højtråbende. Frem for alt tror jeg godt, hun gad have en, der ville have nogle børn med hende i en fart, og det gad jeg, siger han.

I dag er Mikkel Beha Erichsen far til tre drenge på 22, 19 og 12 år.