Idéen om en kunstig ø med plads til 20.000 ferierende festaber kunne næsten kun opstå ét sted.

For Dubai bliver ved med at overgå sig selv i forsøget på at tiltrække internationale turister.

Med sin beliggenhed midt i den golde ørken har byen og emiratet aldrig været et oplagt turist-paradis.

LÆS OGSÅ: Derfor scorer drengene fra Joe & The Juice flere piger end dig

Alligevel formår den til stadighed at overvinde sine naturlige begrænsninger og finde måder at tiltrække rejsende med udenlandsk kapital.

Indtil nu har Dubai hovedsagelig været kendt for sine luksuriøse hoteller og indkøbscentre, der ikke bare tillader de besøgende at foretage airconditioneret luksusshopping i den brændende middagshede, men sågar at stå på ski!

Nu ser det ud til, at byen får en ny attraktion, der ikke bare trodser den lokale geografi, men også overskrider de islamiske restriktioner, som besøgende i Dubai normalt må indrette sig under.

I Dubai må man nemlig kun drikke alkohol, hvis man har en særlig licens.
Men 40 minutters kørsel fra byen, på den såkaldte Dream Island, der er en del af den kunstige øgruppe Al Marjan, kommer sprutten til at flyde frit.

Festøen bliver ø nummer 3 i den kunstige gruppe Al Marjan Island.

"Vi prøver at gøre det til det nye Ibiza - et mini-Ibiza skabt udelukkende til at feste. Folk skal kunne komme hertil og bo på hotellerne og feste på klubberne på stranden, og alt hvad man ellers kan finde på. Desuden vil vi forsøge at tiltrække festivaler. Det kan blive ligesom Burning Man," siger projektets salgs- og marketingdirektør, George Saad, ifølge Daily Mail.

Drømmeøen, der leder efter internationale investorer, skal efter planen kunne modtage 20.000 gæster af gangen, og de får fem hoteller, 100 restauranter, to mega-klubber og fire strandklubber at bo og forlyste sig på.
Det er forhåbningen, at den cirka 375.000 kvadratmeter store ø, der var færdigkonstrueret i 2013, vil stå klar til festturisterne i 2018.

LÆS OGSÅ: Rune RK: Her er verdens bedste klubber

LÆS OGSÅ: Dansk DJ vinder sølv i stor DJ-konkurrence på Ibiza

LÆS OGSÅ:  Fem tips til Dubai

Artiklen er oprindeligt publiceret på euroman.dk