Blogger Esra Pedersen giver sit bud på en ufuldstændig liste over ting, der håber sig op, når man har barsel.

Ja, hvorfor kom jeg i tanker om dette? Fordi jeg stadig ikke har fået ryddet op i vores garderobeskab. Det var og er noget af det, jeg absolut SKAL have gjort, inden min barsel slutter.

Kald mig skør, men jeg mener det seriøst – det garderobeskab lever sit eget liv! Jeg kommer bare aldrig så langt. Oprydning, vasketøj, maskinerne der startes og tømmes, mad – nej vent, maden når jeg heller ikke, inden Uffe kommer.

Jeg har enkelte gange haft held med at TÆNKE på, hvad vi skal have til aftensmad og få gange gjort det klar, men man kan virkelig ikke nå det hele, og måske er det meget godt, at man ikke når alt sådan noget hverdagsagtigt, for det sjove er jo at gøre det, man ikke plejer.

Nå, men måske hjælper det at lave en liste. Jeg har tit hørt: “Jeg vil lave en liste over alle de ting, jeg skal nå under min barsel”.

LÆS OGSÅ: Lær dit barn at hvile i sig selv

Måske er den farlig - tænk at blive skuffet over alle de ting, man ville nå, men aldrig fik gjort. Men her er i hvert fald nogle af de ting, som jeg håber at nå i løbet af min barsel, men som jeg måske kan erkende er en drøm:

1. Lave en liste over de ting, jeg skal nå, mens jeg er på barslen – har stadig ikke lavet én, men måske denne kan hjælpe mig.

2. Rydde op i garderobeskabet – håber da, at jeg når det!

3. Vaske vinduer – måske når det bliver sommer.

4. Gør aftensmaden klar tidligt på dagen – hvis bare jeg kan TÆNKE på, hvad det skal være, er jeg glad.

5. Læse en masse bøger – ehm ehm.. Gik faktisk i gang med MuhameDANEREN af Tarek Omar men droppede den, efter at jeg fandt ud af, at det ikke var beretninger fra hans eget liv – så er det da ikke lige så spændende.

6. Mere hækle/strikke/sy – satser på at få lagt mine bukser op.

7. Blive bedre til et sprog – ville have læst flere engelske bøger eller danske eller tyrkiske eller tyske.

8. Læse aviser – Uffe betaler jo en formue på at holde aviser, men man har jo ikke tiden til at læse dem. Og han snakker jo om alle de rabatter, han får, og velkomsttilbud. Nu har jeg så overtalt ham til at droppe det, for noget skal der jo spares på – tænk at det lykkedes.

Hvad er der ellers? Og er du enig? Konklusionen er i hvert fald: Lav en liste – det hjælper måske LIDT.

Læs mere på bloggen 2verdener.dk

LÆS OGSÅ: Blog: Kvinde på barsel – du fortjener bedre!

LÆS OGSÅ: Barsel: Sæt lige mor på pause, tak!

LÆS OGSÅ: Video: Derfor får mødre ikke lavet noget

Denne artikel blev oprindeligt bragt hos Vores Børn.