Følg kommunalvalget 2013 i Københavns Kommune minut-for-minut. Vi opdaterer løbende med seneste nyt.

15:45: Frank Jensen er landets dyreste borgmester: Med årlige udgifter på knap 3,6 mio. til løn, rejser, taxa og andre repræsentationsudgifter er Frank Jensen ifølge tv2.dk landets dyreste borgmeste. Mediet har søgt agtindsigt i en række kommuner og kan afsløre, at københavnerborgmesteren koster tre gange så meget som de borgmestre, der koster mindst. Frank Jensen tager til genmæle og mener ikke, at der er noget overraskende ved, at danmarks største kommune har de højeste udgifter. 

14:44: SF-borgmester om millionfest for skattekroner: 'Det var en rigtig god fest': Borgmester for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Ninna Thomsen kommenterer på dagens historie om millionfesten for ældreplejen. "Det kan ikke passe, at det kun er medarbejderne i Danske Bank, der skal have flotte personalefester," siger hun til BT. " Og Rasmus Seebach var ved gud rigtig god underholdning. Det var alle pengene værd," er hendes kommentar til, at Københavns Kommune i alt brugte 5,1 mio. på dyre bookinger og anden festivitas. 10:45: Fest for milioner: Det var noget af en fest, Københavns Sundhed- og Omsorgsforvaltningen holdt i september 2012. Der blev spist, og senere på aftenen drukket og vugget i takt på dansegulvet til tonerne af landets største popstjerner, der var hyret til at komme og spille op til dans. Festen kostede kommunen næsten 5,1 mio. kr, skriver BT. Festlighederne får nu politiske efterdønninger, da Lars Berg Dueholm (LA) ikke mener, at det er, sådan de kommunale midler skal bruges. "Det er utilfredsstillende, at kommunens midler til ældrepleje af på en fest. Selvfølgelig skal de ansatte have det godt, men at bruge pengene på en Rasmus Seebach-koncert er uartigt. Det er ligesom at stjæle slik fra børn", siger han til BT.  09:23: Borgerlige kræver Radikale peger på teknik- og miljøborgmester: De Radikale står til at blive tungen på vægtskålen i kampen om teknik- og miljøborgmesterposten i København, viser en ny måling. De borgerlige partier - herunder blandt andet de Konservatives leder Rasmus Jarlov - vil derfor nu have en udmelding om, hvem De Radikale peger på, skriver DR. "Det er jo en meget vigtig del, når man stemmer på et parti, at man ved hvem de støtter. Og i det her tilfælde om de støtter Enhedslistens trafikpolitik eller en borgerlig trafikpolitik, siger Rasmus Jarlov til DR.08:44: Dansk Folkeparti vil få historisk godt valg: Når stemmerne er gjort op på tirsdag, vil Dansk Folkeparti formodentlig stå med det bedste resultat i Københavns Kommune nogensinde. Partiet står til at få fem mandater i landets hovedstad viser en måling, som Epinion har lavet for DR Nyheder. Dansk Folkeparti bliver dermed det næststørste borgerlige parti i København. Også Enhedslisten vil kunne sole sig i lyset af fremgang. Partiet står til at få hele 21 % af alle københavnervælgernes stemmer og dermed gå fem mandater frem siden 2009.

TORSDAG D. 14. NOVEMBER 2013:

14:12: Igen får københavnerne en kilometer lang stemmeseddel: Når du på tirsdag skal sætte dit kryds til kommunalvalget, er muligheder talrige. For udover de etablerede partier på rådhuset byder stemmesedlen også på gamle partier med håb om comeback, protestbevægelser, lokalt forankrede lister og håbefulde enmandshære. Du kan for eksempel stemme på Kærlighedspartiet. Højhuset, der kræver et 17-etagers højt hus på Amager omdannet til ungdomsboliger. Hampepartiet, der vil legalisere hash. Vesterbroeren fik 621 stemmer ved sidste kommunalvalg. Listen "Lavere skatter og afgifter." Byrådslisten i Valby, der vil flytte flere beslutninger fra rådhuset ud til bydelene ved at afløse lokaludvalg med mere magtfulde byråd. Schiller Instituttets Venner. Den lille mand og Krigsveteranerne, der repræsenterer en gruppe mennesker, som er hjemvendt fra krig med en følelse af ikke at passe ind længere. Gasværksvejslisten. En gruppe forældre på Gasværksvejens Skole på Vesterbro er så frustrerede over luftforureningen ved skolen, at de nu stiller op til kommunevalget. Dovne Robert. Nærmere præsentation er overflødig. Sunshinepartiet, der vil arbejde for mere solskin i byen ved at holde byens størrelse nede.

13:27: Allerslev og Hougaard enige langt henad vejen: Det er to garvede kommunalpolitikere, Pia Allerslev (V) og Jakob Hougaard (S), der i dag debatterer i Vanløse Bladet om, hvad der er væsentligt for Københavns Kommune og Vanløse. De to er sådan set enige et godt stykke henad vejen om mangt og meget, men der hvor vandene, nærmest bogstaveligt talt skiller er for eksempel når det gælder Harrestrup Å-projektet, skriver Vanløse Bladet. Også to store tomme grunde i Vanløses bymidte er de to ikke enige om, hvad skal bruges til. Pia Allerslev mener ikke, at kommunen kan gøre så meget, da grunden af ejet af en privat virksomhed. Socialdemokraternes Jakob Hougaard vil have bygget familieboliger på grunden.

13:09: Bookmakere giver borgmesterposten til Frank Jensen: Flere spiludbydere har valgt at tilbyde spil på valgresultatet i udvalgte kommuner. Betsafe vurderer, at Socialdemokraterne fastholder borgmesterposten i landets fire største byer - herunder København.