Følg kommunalvalget 2013 i Fanø Kommune minut-for-minut. Vi opdaterer løbende med seneste nyt.

TIRSDAG D. 19. NOVEMBER

21:37: Resultat: Fanø Lokalliste får kanonvalg : Stemmerne er talt op på Fanø, hvor stemmeprocenten endte på hele 85 procentpoint. Ny lokalliste på Fanø har fået et flot valg, hvor de kommer ind med 14,8 procent. Venstre går tilbage med hele 10,4 procentpoint, men er stadig det største parti på Fanø.    

FREDAG D. 15. NOVEMBER 11:18: LA: Færgen må ikke blive dyrere: Liberal Alliances Jesper Voss er nervøs for, hvad Fanø skal leve af, hvis turisterne holder op med at komme. Voss udtaler i Jydske Vestkysten, at det er vigtig, at Fanø-færgen ikke bliver dyrere. Han foreslår også, at ventesalen i Esbjerg kunne indrettes til inforum eller med legeplads til børnene.

ONSDAG D. 13. NOVEMBER 2013:12.07: Kun hver femte af vælgerne i Region Syddanmark har tillid til, at kommunalpolitikerne kan gøre en forskel, når det kommer til at skabe arbejdspladser. Tilliden blandt de syddanske vælgere er den mindste af landets fem regioner. Det skriver tvsyd.dk på baggrund af en undersøgelse fra Userneeds, som Ingeniørforeningen har analyseret. Den lokale beskæftigelsespolitik fungerer for dårligt, lyder det fra Ingeniørforeningen. »Arbejdsmarkedet for højtuddannede er ikke bare lokalt, men også regionalt, nationalt og internationalt. Derfor bør indsatsen række udover både kommune- og regionsgrænser, siger formand for Ingeniørforeningens Region Syd, Birgit Kjærside Storm, til tvsyd.dk.«