En 52-årig mand måtte indlægges til observation for røgforgiftning, efter tre drenge kastede fyrværkeri ind i hans lejlighed.
En 52-årig mand måtte indlægges til observation for røgforgiftning, efter tre drenge kastede fyrværkeri ind i hans lejlighed.
Bornholms Politi har anholdt yderligere to 15-årige drenge - sigtet for forsætlig ildspåsættelse - efter de nytårsnat kastede fyrværkeri ind i en 52-årig mands lejlighed. Manden blev indlagt til observation for røgforgiftning.  

- Efterforskningen har vist, at de har deltaget i ildspåsættelsen. De sidder i grundslovforhør nu, og vi forventer, at de bliver varetægtsfængslet, siger efterforskningsleder Peter Jørgensen.

Politiet har i forvejen anholdt en tredje 15-årig, der også er sigtet for den livsfarlige chikane. Alle tre mænd har indrømmet, at de var på gerningsstedet nytårsnat. De tre er desuden sigtet for vold. 

- De er sigtet for vold, da de et par dage før nytår udøvede vold mod den samme 52-årige mand, siger Peter Jørgensen. 

Da alle tre gerningsmænd er under 18 år, skal de anbringes på lukkede ungdomsinstitutioner, hvis de bliver varetægtsfængslet. Peter Jørgensen oplyser, at Bornholms Politi ikke har nogen anbringelsesmuligheder på Bornholm.

De tre drenge skal i stedet fragtes til Sjælland, hvor de vil blive anbragt på hver sin lukkede institution.
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.