Én sidder allerede varetægtsfængslet for drabet på den 21-årige mand, der natten til mandag blev indbragt til hospitalet med svære skader. Ikke længe efter blev han erklæret hjernedød, og senere samme døgn åndede han endeligt ud.

Nu er yderligere to mænd blevet sigtet i sagen, og de bliver klokken 11 onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

Til B.T. oplyser Københavns Vestegns Politi, at de to mænd bliver fremstillet in absentia. Det betyder, at de altså ikke vil være til stede i retten.

Årsagen til dette er for nuværende ukendt.

Et større område ved Utterslev Mose blev spærret af i kølvandet på overfaldet.
Et større område ved Utterslev Mose blev spærret af i kølvandet på overfaldet. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Vis mere

Københavns Politi modtog klokken 02.38 natten til mandag en anmeldelse om et voldeligt overfald begået på den 21-årige.

Ikke længe efter, klokken 03.18, skred politiet så til anholdelse af en 19-årig mand, der mandag eftermiddag blev varetægtsfængslet i sagen. 

På daværende tidspunkt var den 21-årige endnu ikke erklæret død, og derfor blev den 19-årige sigtet for drabsforsøg ved sammen med flere ukendte gerningsmænd på et ukendt tidspunkt natten til mandag med slag og måske også genstande at have gennemtæsket den 21-årige. 

I sigtelsen lød det, at overfaldet fandt sted ved Pilesvinget i Brønshøj. Et område, der også i timevis var spærret af i løbet af mandagen, hvor politiet søgte med hunde, mens Hjemmeværnet bistod med bevogtning. 

Politiet afsøgte området med hunde.
Politiet afsøgte området med hunde. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Vis mere

Senere viste det sig, at den 21-årige retteligt var blevet gennemtæsket på Helseholmen i Hvidovre. Derfor er sagen overgået til Københavns Vestegns Politi.

»Selvom sagen formelt er overgået til os, så sker det i meget tæt samarbejde med Københavns Politi, og den efterforskning de allerede har foretaget i den indledende fase,« lød det tirsdag fra vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi i en udtalelse på X.

Hun havde ligeledes et budskab til personer, der måtte have viden en sag.

»Vi opfordrer vidner, der har set noget, og alle øvrige, der har kendskab til sagen, til at kontakte os.«

Lyt til kriminalredaktionens podcast 'På Fersk Gerning' her, eller hvor du plejer at høre podcast.