Københavns Politi efterlyser en gerningsmand til en voldtægt begået i en lejlighed på Hedebygade på Vesterbro.

07.19 onsdag morgen modtog Københavns Politi en anmeldelse om, at en 37-årig kvinde var blevet voldtaget og slået i en lejlighed på Hedebygade på Vesterbro, hvor gerningsmanden formodentlig har et værelse. Efterforskningssektion hos Station City formoder at kvinden selv er fulgt med manden.

Offeret, en 37-årig kvinde, formåede at stikke af fra lejligheden og søgte tilflugt i en nærliggende café, og der blev ringet til politiet.

Kvinden har kendskab til manden fra misbrugsmiljøet på Vesterbro.

- Vi ved, de har et kendskab til hinanden fra miljøet på Vesterbro, men som det ofte er i misbrugsmiljøet, er det svært at sige, hvor dybdegående det er, siger vagthavende på Station City.

Sagen efterforskes, og de tekniske beviser gennemgås, men Københavns Politi har brug for hjælp og vil gerne have oplysninger, der kan hjælpe med at finde frem til den formodede gerningsmand.

Gerningsmanden beskrives som værende en 25-30-årig mand er mørk i huden - muligvis tuneser. Han er 160-165 centimeter høj og har kort sort hår. På venstre underarm har han en tatovering, som muligvis er skrevet på fransk, og der står højst sandsynligvis "ingen venner" eller "uden venner". På gerningstidspunktet var han iført mørkt tøj og mørke sko.

Har du oplysninger om sagen eller gerningsmanden, vil Station Citys efterforskningssektion meget gerne høre fra dig på telefon 35 21 41 50.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.