Lyt til artiklen

To er blevet såret og i alt fire er blevet anholdt, efter dramatiske knivstik-hændelser udspillede sig mandag aften i Herning.

Det skriver TV Midtvest og Herning Folkeblad.

Der er endnu meget, der mangler at blive opklaret, men centralt i sagen finder man fire teenagere, forklarer vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær, til førstnævnte medie.

Selve sagen begyndte at rulle, da politiet klokken 22.20 modtog en anmeldelse om et knivstik på Banegårdspladsen i Herning.

Da politiet kom frem, fik man fat i en tilskadekommen, der var blevet stukket i armen. Den sårede gav et signalement af den formodede gerningsmand, som politiet fandt i en 7-Eleven i nærheden. Denne person var stukket i ryggen, forklarer vagtchefen til TV Midtvest:

»Hvem der begynder, og hvem der fortsætter, er vi i gang med at undersøge lige nu,« siger Simon Skelkjær.

De to tilskadekomne teenagedrenge er ifølge Herning Folkeblad henholdsvis 15 og 16 år.

»Der er brugt en kniv og en machete ved overfaldet,« oplyser sekretariatsleder Bent Smedegaard ved lokalpolitiet i Herning til lokalmediet.

Efter de to tilskadekomne var blevet afhørt, stod det ifølge politiet klart, at to andre også kunne have været involveret i hændelsen, der muligvis omhandler et mindre pengebeløb.

Efterfølgende anholdt politiet ifølge Herning Folkeblad to unge mænd på 16 og 18 år, og alle fire involverede er nu anholdt i sagen. De to, der var kommet til skade, meldes uden for livsfare.