Foto: Google maps

Fire børn og to voksne måtte fredag morgen skæres ud af to personerbiler, der havde været involveret i en voldsom traffikulykke ved Næstvedvej lige udenfor Præstø. To personer har mistet livet - en voksen og et barn, fortæller vagtchef ved Sydsjællands Politi til bt.dk. 

- Vi har nu fået dem identificeret og er stadig i gang med at udrede, hvem de pårørende er, så vi kan få kontaktet dem , fortæller vagtchef Tom Stysiek fra Sydsjællands Politi til bt.dk.

Politiet fik meldingen om ulykken kl 7.03 og har siden været på stedet, hvor adskillige ambulancer og en redningshelikopter ligeledes ankom for at fragte de tilskadekomne afsted til flere forskellige hospitaler. Flere børn var fastklemt i længere tid i bilen, førend det lykkedes at få dem skåret fri.

- Det tyder på, at det skyldes en overhaling mellem to personbiler. Vi har to voksne og fire børn, og de er alvorligt tilskadekomne.

I den ene bil kom en kvinde med sine fire børn kørende med retning mod Bårse, da hun forsøgte at overhale en lastbil, ramte hun frontalt ind mod en personbil. 

Politiets teknikere har formiddagen igennem været på stedet for at undersøge ulykkesårsagen. Derfor lukkede man Næstvedvej mellem Beldringevej og Faksevej frem til kl 9.30. Vejen er nu åben igen. 

VED DU NOGET ELLER HAR DU BILLEDER FRA ULYKKEN - TIP BT.DK PÅ 1919@BT.DK ELLER MMS 1929

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.