Køkkenet og restauranten på Hotel Munkebjerg i Vejle er gået tabt under torsdagens storbrand. En person er indlagt med røgforgiftning.

Brandfolk kæmper torsdag aften fortsat mod flammerne, der hærger det berømte Hotel Munkebjerg ved Vejle.

Flere timer efter, at branden opstod i hotellets køkken, er ilden endnu ikke slukket, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

- Ilden har fået godt fat i etageadskillelsen og undertaget, og det er meget svært for brandfolkene at komme til. Jeg kan ikke sige, hvornår branden er slukket, men vi håber, at det sker i løbet af aftenen, siger vagtchefen.

Branden udbrød omkring klokken 17 i køkkenet, hvor der angiveligt gik ild i en frituregryde. Omkring 50 gæster måtte evakueres fra hotellets kasino, men ingen af dem er kommet noget til. Til gengæld er et medlem af personalet blevet kørt på hospitalet.

- Det drejer sig om en køkkenmedarbejder, der indåndede noget røg. Vedkommende er indlagt til observation for røgforgiftning, men det er ikke alvorligt, fortæller Hans Hoffensetz.

Store dele af hotellet er blevet ødelagt af branden. Foruden køkkenet er hotellets restaurant og et tilstødende lokale blevet raseret. Brandårsagen kendes endnu ikke.

- I morgen kan vores teknikere forhåbentlig gå i gang med at undersøge brandstedet. Vi skal også have afhørt en masse vidner, men i og med at branden er opstået i køkkenet, tyder det ikke på, at der er tale om en forbrydelse, siger vagtchefen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.