Bilen, som blev ødelagt af bombe juleaften i Randers, havde holdt parkeret på stedet siden lillejuleaften.
Bilen, som blev ødelagt af bombe juleaften i Randers, havde holdt parkeret på stedet siden lillejuleaften. Foto: Annelene Petersen

Fiskelim, et blylod, som bruges af fiskere, en rørtang og et par endemuffer. Det er nogle af de beviser, som anklager Søren Beckermann vil fremlægge i retten i Randers, når han skal forsøge at bevise, at den tiltalte KJ lavede den bombe, der den 24. december 2011 sprang under hans fætters bil.

I bilen sad hans dengang 31-årige fætter og hans 3-årige datter. De slap mirakuløst fra bilbomben uden fysiske skader.

Bilen led derimod større skade. Forruden var knust, der var flere huller i bunden af bilen og der blev fundet fragmenter fra bomben under bilen, inde i den og i området omkring bilen.

En bil, der holdt parkeret 160 meter fra gerningsstedet, fik bagruden knust af en endemuffe af jern, som politiets teknikere mener stammer fra bomben. Den endemuffe og dele af andre endemuffer fundet på gerningsstedet er nogle af de centrale beviser i sagen.

Stor bule i bombeskadet bil i Randers

Politiets teknikere mener nemlig, at mærker på endemufferne stammer fra en rørtang, der blev fundet hjemme hos KJ, da politiet ransagede hans hjem ved Randers. Her fandt de desuden fiskegrej, der også vil indgå som beviser i sagen.

I løbet af de næste dage vil politiet afhøre en række vidner, som skal fortælle mere om de tekniske beviser i sagen.

Anders Rohde, som er forsvarer for den tiltalte, sagde i retten, at hans klient nægter sig skyldig i anklagerne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.