Mens den kendte danske opfinder Peter Madsen er blevet fundet i god behold, efter at hans ubåd sank, er den kvindelige svenske journalist, der var ombord, stadig sporløst forsvundet.

Peter Madsens ubåd blev meldt savnet klokken 02.30 natten til fredag, og han var selv sporløst forsvundet. Efter en længere eftersøgning med helikoptere og både, fandt Forsvaret fredag formiddag Peter Madsen og kunne samtidig konstatere, at ubåden var sunket.

Peter Madsen har ifølge Forsvarets Operationscenter fortalt, at den svenske journalist gik i land torsdag aften i København.

Ifølge Sydsvenskan var den svenske journalist med ombord for at lave en reportage om Peter Madsen.

Det svenske politi fortæller til TV 2, at hun er meldt savnet i Sverige.

Til Aftonbladet fortæller en politikommisær hos Skåne Politi, at de pårørende til den kvindelige journalist - her i blandt hendes kæreste - har anmeldt hendes forsvinden. Ifølge TV 2 kom anmeldesen ind fredag nat 02.30. Hverken det svenske politi eller de pårørende kan få fat på journalisten.

Københavns Politi vil ikke kommentere sagen, men oplyser, at de ikke forventer at anholde Peter Madsen. De vil ikke oplyse, om de også hjælper til med at finde den svenske kvinde.

Ingen har set hende, og tilbage står mange af de pårørerende til den kvindelige journalist ved Dragør Havn.

Ifølge TV 2 har politiet nu sendt dykkere ned til den forliste ubåd.