Lars Bo Lomholt står nu frem som den politimand, der stjal den aflivningsdømte hund Thor.
Lars Bo Lomholt står nu frem som den politimand, der stjal den aflivningsdømte hund Thor.
Danskerne bakker i høj grad op om politiassistent ved Nordsjællands Politi Lars Bo Lomholt, der torsdag aften stod frem som manden, der er kommet den dødsdømte schæferhund Thor til undsætning.

At det er en ganske alvorlig sådan at tage loven i sin egen hånd, er Lars Bo Lomholt godt klar over, og han har derfor allieret sig med advokat Henrik Stagetorn, fortalte han torsdag aften til TV2 Lorry. 

Lars Bo


THOR1


Hvordan Lars Bo Lomholt lige skal betale den formentlig ikke helt billige advokathyre, er han ikke klar over, men kort tid efter hans identitet blev kendt, var der oprettet adskillige facebook-grupper, bl.a. 'Støt Lars Bo Lomholt' der på bare en time fik over 1100 medlemmer.

- Jeg tænkte, at en indsamling kunne være med til at dække nogle af udgifterne til advokat bidrag og eventuelle dagbøder osv. Jeg vil ikke sætte et beløb på, tænker at alle kan støtte med det, de kan. Lidt har også ret. Den mand skal vide, at vi er mange, der står ved hans side, skriver en fb-bruger, der efter eget udsagn allerede har kontakt til Lars Bo Lomholts advokatfirma med håbet om at få oprettet en støtte-konto.

Schæferen Thor blev ugens nok mest omtalte hund, da den blev dømt til aflivning onsdag efter at have bidt en anden hund. Men aftenen før mødte Lars Bo Lomholt iført sin uniform op ved internatet og bad om at få den udleveret. Han hævder overfor TV2 Lorry, at han ikke ved, hvor hunden befinder sig i øjeblikket, men at den tilsyneladende skulle have det godt efter omstændighederne.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.